Farm

Brigi dunnyhát kapott az arcába, a többiek pedig finom falatokat

rtl.hurtl.hu

2016. május 9. 20:00

Gergő szemében most már a cigi is vörös posztónak számított, így Brigi ismét kihúzta a gyufát Attila győzelmi buliján. Dia egy lányra hagyta a Heti gazda székét, a Farmerek pedig ízletes gulyással indíthatták az új hetet. Nézzük, mi történt a legutóbbi adásban!

Ahogy az lenni szokott, a párbajgyőztes és a Farmerek most is bulit kaptak jutalmul az egész heti verejtékes munkáért, hogy kiengedhessék a gőzt. Ezúttal Attila egészségre koccintottak, Gábor pedig menő kígyómozgással nyitotta meg az este bulis részét.

Cintia és Attila kimentek rágyújtani, Brigi pedig nem sokkal utána követte őket a teraszra, és rögtön le is vámolta Attila cigijét egy röpke slukk erejéig, aztán vissza is tért Gergőhöz, aki épp arról lamentált a többieknek, mennyire ki nem állhatja a cigiszagú nőket.

Brigi jobbnak látta menteni a menthetőt, és azt kamuzta, ő bizony nem nikotinért, hanem friss levegőt szívni ugrott ki a többiekhez, majd nem túl taktikus módon egy csókkal igyekezett alátámasztani az állítását, de gyorsan lebukott.

 

 

Gergő pedig kiakadt rá, és ultimátumot adott az anyukának: vagy feljön vele a Heti gazda szobájába, ahogyan eleve eltervezték, vagy ő befejezettnek tekinti a kapcsolatukat. Briginek végül nem maradt más választása, mint engedni, azonban mikor vissza akart sunnyogni a buliba, Gergőnél elszakadt a cérna, és az arcába vágta a dunnyhát.

 

 

Az este eseményei után a két Farmer gyakorlatilag ismét szingliként ébredtek, Brigi pedig megelégelte Gergő korareggeli durcásságát, és inkább lement a konyhába, mert szerinte a férfi most amúgy is arra van ráállva, hogy őt szekírozza mindenért.

Gábornak öntötte ki a szívét, aki azonban nem kertelt, el is látta kemény párkapcsolati tanácsokkal. Szerinte nem lesz valami hosszú életű a szerelem sem idebent, odakint pedig pláne:

 

 

Gergő sem töltötte az időt malmozással, Dórival beszélte meg az este történéseit, hiszen mostanában szinte ő Kongó gazdájának állandó lelkizős partnere:

 

 

A tépelődés végén Gergő karon fogta Brigit, és félre vonultak a kedvenc padjukhoz, hogy elsimítsák az ellentéteket.

 

 

Látszólag sikerült elásni a csatabárdot a pittypangok szomszédságában, Attila azonban gyorsan rárepült a mosással bíbelődő Dórira, hogy kifaggassa arról, mi is van köztük Gergővel. A beszélgetés végén elejtette, hogy ő személy szerint sokkal inkább el tudja képzelni Gergőt Dórival, mint Brigivel:

 

 

Dóri elhessegette az ötletet, de vajon csak a balhét akarta elkerülni vagy komolyan gondolta?

De nem csak azoknak a Farmereknek volt nehéz napja, akik a szívükben nehéz terhet cipeltek, Gábor például egy négylábú lakótársával akasztotta össze a bajszát. Megesett a szíve a kikötött Barnin, és szabadjára engedte, amit a csacsi rebelliskedéssel hálát meg:

 

 

Gábort alaposan megviselte, hogy lealázta egy szamár, aki ráadásul szerinte még Overdose-zal is lazán felvehetné a versenyt.

Nemsoká érkezett a Postás, és a Farmerek kézhez kapták a kiesett Dia végrendeletét. A többség már elkönyvelte, hogy Dóri kapja meg a kamra kulcsát, azonban mindenki meglepetésére mégis cintia lett az új Heti gazda:

 

 

Cintia lájtos napot hirdetett, amíg bele nem rázódik a főnökséggel járó teendőkbe, ráadásul a Farmerek ezen a héten egy hamisítatlan csárdából rendelhettek maguknak ételt, úgyhogy még a főzéssel sem kellett bajlódniuk. A hatalmas kondér gulyáslevest mindenki boldogan ízlelgette a rengeteg kukoricadara és kása után:

 

 

#Farm#brigi#gergő#heti gazda#cintia#dóri

Címlapról ajánljuk