Farm

Ilyen kevesen még sosem kaptak jelet Farm-kiválasztáson

rtl.hurtl.hu

2016. május 4. 20:00

A Farmerek tovább küzdöttek a munkahéten a fával, az agyaggal és a diókalapálással. Mielőtt azonban kiderülne, hogy hogyan boldogulnak majd egyéni jövedelemmel a zsebükben, a hetedik kiválasztáson egyvalakit még alaposan megpakoltak jelekkel. 

Ahogy a kezdetben megugorhatatlannak tűnő állatgondozással is volt, a Farmerek ráéreztek a kézműves hét feladataira is. Kivéve Attilát, aki úgy döntött, majd inkább később keresi meg a betevőt, és inkább konyhatündérkedik a konyhában.

Dóri iszonyatos lelkesedéssel, szökellő őzgidaként vetette bele magát a reggeli műszakba.

A korongozó Gábor nonfoguratív kortárs agyagpacák helyett elkezdett vázához hasonlító edényeket gyártani:

 

 

Annyira belemelegedett, hogy az járt a fejében, már kiköpött művésszé fejlesztette magát, amivel az alkotásait elnézve eszeünkben senincsen vitába szállni.

Művészi kiteljesedés ide vagy oda, a nyúlketrecekben utazó Dórinak azonban alaposan meggyűlt a baja a famegmunkálással. Lehet, hogy a nyulak hajléktalanok lesznek, ha rajta múlik?

 

 

Dia és Brigi maradtak a diótörésnél, a lórajongó Farmerlány a tönk mellett kucorogva arra a következtetésre jutott, hogy Attila valószínűleg az ő jelenléte miatt választotta inkább a konyhát. Ki tudja, vajon tényleg így történt-e...

A kemény kézimunkázás után Cintia, Gábor és Attila levezetés gyanánt átevezett a malacfürdetés vizeire, végül mindhármukra szükség volt ahhoz, hogy a vinnyogó és kapálózó bébidisznót valahogy a lavórban tartsák és tisztára mossák.
 

 

Ezután Gábor vette kezelésbe a malacot, hogy profi szarvasgombavadászt trenírozzon belőle. Gábornak ugyan nem nem sikerült jobb belátásra bírnia a malacot, a malac viszont óriási hatékonysággal fenyítette be Kongót a puszta jelenlétével:

 

 

A többi kilónyi szarvasgombazsákmányra még egy darabig valószínűleg várniuk kell majd.

Hamarosan érkezett a Postás, és a Heti gazda felolvasta a róla szóló levelet: mivel elérkeztünk a játék feléhez, innentől kezdve a Heti gazda sem élvez védettséget, ugyanúgy kiválasztható vagy kihívható.

 

 

A játékosok alaposan meglepődtek, szinte rögtön el is indult a matekozás, hogy vajon ez hogyan mozdítja el az erőviszonyokat. Lehetésges, hogy hiába kerülték el a durvább balhék Gergőt, ezúttal ő is veszélybe kerülhet?

Nem sokkal később élesben is megtapasztalhatták, mit tartogat számukra az új felállás, hiszen megérkezett Anikó, és következett a hetedik kiválasztás, ami minden eddiginél szélsőségesebb eredményt hozott: önmaga kivételével minden Farmer Attilára pakolta a jelet, az ő jóvoltából pedig Cintia kapott egy tehenes plecsnit a neve alá.

 

 

Cintia és Attila sorsa a Heti gazda Gergő kezébe került, hamarosan kiderül, melyikőjüket küldi párbajozni abban a tudatban, hogy mostantól akár belőle is válhat kihívott.

Attila és Gábor úgy döntöttek, ők bizony nem csak törni fogják a diót, hanem el is ropogtatnak pár szemet a nagy izgalomra való tekintettel, noha nagyon jól tudták, hogy ez szabálysértésnek minősül:

 

 

Hiába hangzott jól Gábor fedősztorija, ami szerint csak azért semmisítette meg gyomrában a diókat, mert azok romlottak, valszínűleg meg lesz a böjtje a nasizásnak.

Hogy Attilára újabb büntetés vár-e hamarosan kiderül!

#Farm#cintia#munkahét#kiválasztás

Címlapról ajánljuk