Farm

Brigi annyira szégyelli a csókot Cintiával, hogy inkább feladja a játékot?

rtl.hurtl.hu

2016. április 24. 16:08

A több gyermekes anyuka idáig visszafogottan élte a Farmon a munkás hétköznapokat, közben egyre közelebb kerültek egymáshoz a szűkszavú Gergővel. Az eddig szelídebb vérmérsékletűnek megismert Farmerlányt azonban egy egészen új oldaláról ismerték meg a lakótársai a legutóbbi bulin.

A játékosoknak bőven akadt okuk, hogy elengedjék magukat, hiszen túl vannak egy újabb párbajon, így a bent maradott Farmerek még egy lépéssel közelebb kerültek az áhított 20 milliós fődíjhoz.
A hangulat a tetőfokára hágott.

A buli hevében Brigi teljesen kivetkőzött eddigi önmagából, ami nem csupán mezei asztalon táncolásban és kurjongatásban nyilvánult meg. 

Összecsókolózott Cintiával és Norbival is, majd Attila testével is megismerkedett közelebbről.

A brutális arconpörgésnek azonban Dóri és Gergő is szemtanúja volt: mindketten döbbenten álltak Brigi viselkedése előtt.

Főleg Gergő, aki a korábban tapasztalható gyengéd romantika után valószínűleg nem számított arra, hogy szerelme, aki nemrég még virágokból rakott szívet a közös ágyukra, most csoportos csókolózásba keveredik.

Hétfőn bővebben is kiderül, mi történt a bulin:

 

 

Könnyen lehet, hogy Brigi ezzel egy csapásra eljátszotta szerelme és benti barátnője bizalmát is. Kérdés, hogy vajon képesek lesznek-e ugyanott folytatni, mint a csókolózás előtt...

Lehetséges, hogy összeroppan a történtek súlya alatt, hogy inkább kisétál a Farm kapuján?

 

Hétfőn 18:55-től kiderül, mi lesz Brigi és Gergő sorsa!

#Farm#brigi#norbi#cintia#gergő

Címlapról ajánljuk