Farm

Brigi nem csak a piros kendőt, hanem az új hálótárs szerepét is kiosztotta

rtl.hurtl.hu

2016. április 14. 20:00

Sanya és Attila közül egyvalaki már nyugodtabban hajthatta álomra a fejét. Reggel a Farmerekre és a tanya sertéseire is izgalmas nap virradt, este azonban Brigi ismét megvillantotta a keményebb oldalát is.

Jelenlegi Heti gazdaként Brigi választotta ki a legtöbb jelet kapó Sanya és Attila közül, hogy ki lesz az, aki ezen a héten már biztosan párbajozni fog.

Bár Brigi szívesen megnézné Attilát párbajhelyzetben, nagy összegben merne fogadni arra, hogy Norbit vinné ki magával, akit most a fájós lába miatt nem tenne ki hasonló megpróbáltatásoknak.

Így hát Sanya csuklójára került fel a piros kendő, akinek a hozzáállása a Heti gazda szerint egy centit sem javult az utóbbi időben.



A Fitnesz tanyasi helytartóját állítása szerint nem ütötte szíven a hír, számított a már a párbajra. 
 


Sanya a döntés kihirdetése után is kapta az ívet a cigiző cintiától, aki két slukk között kifejtette, hogy annyira irritálja Sanya, hogy amíg csak bent lesz, mindig rá pakolja majd a jeleket.

Lehet, hogy Sanya már ki is nézte a lányt párbajellenfélnek?
 


Brigit a Heti gazdasággal járó felelősség mellett még hálótársa is egyre jobban nyomasztotta, Heni ugyanis úgy árasztotta magából a negatív rezdéseket, mint Pista ólja a az ázott széna szagát.

Gergőnek panaszolta el, mennyire idegesíti Heni folytonos puffogása. Kongó gazdájának felvirradt a szerencsenapja, Brigi ugyanis megemlítette neki, hogy helyet cserélhetnének a zsörtölődő Henivel. 
 


Heni még a Norbival együtt szunyókáló malacban is a zajforrást látja a cukiság helyett, azonban Brigi hezitál, hiszen akár rossz üzenete is lehet annak, ha Gergőt az ágyába hívja.



Dóri megneszelte a dilemmát, és egy lelkizős séta keretén belül megpróbálta meggyőzni, hogy hallgasson a szívére, és adjon egy esélyt a kapcsolatnak.

A Farmerek egymás érzelmi életének egyengetése mellett természetesen a tanya legkisebb lakóinak sorsát is a szívükön viselik, ezért úgy döntöttek, építenek egy malacjátszóteret, hogy az izgő-mozgó kis disznók biztonságban kolbászolhassanak a kertben.



Amíg a malacok az újonnan épült libikókán és mászókán mulatták az időt, a lányok malacfelvigyázás címszó alatt belevetették magukat az UV-sugarakba. Cintia még forrónadrágot is nyírt magának. 
 

Attila szemét azonban eléggé csípte a lustálkodás,úgyhogy mentében vizet fröcskölt a felháborodott lányokra.
Talán ezt látta Pista, a tenyészkan, mert olyan dacosan viselkedett vele, hogy hosszas nógatás után sem lehetett beleimádkozni a direkt neki ásott dagonyázóba.
 


A napsugaras délutánt viharosabb este váltotta, amikor is Brigi elhatározta, hogy picit széjjel csap a lustálkodó lányok között.
Hétértékelőjében rápirított Diára és Cintiára a folytonos heverészés miatt, a lányok azonban mérsékelt megértéssel fogadták a kritikát. 
 


A regulázás egyedül Gábort nem érintette meg, ő inkább azzal zárta az estét, hogy meghúzta a konyhapolcon lévő cukrosüveget...

#Farm#birig#heti gazda#kiválasztás#malac#balhé#dóri#dia#cintia

Címlapról ajánljuk