Farm

Világpremier: végre láthatjuk a virtuális teniszt működés közben!

rtl.hurtl.hu

2016. április 12. 13:24

A csűrbe oltott Farm Fitnessz és a tanyasi tévétorna után végre ismét felvirradt a sport iránt elkötelezett nézőink ünnepnapja: oly sok elméleti tervezgetés után eljött a pillanat, és Sanya Attilával együtt lejátszott egy szett virtuális teniszt. De mennyire virtuális egy olyan játék, amit valódi labdával játszanak?

Nézzük végig a rögös utat, ami végül elvezetett egy teljesen új sport születéséhez!

Sanya fejéből hosszú napokkal ezelőtt pattant ki a virtuális tenisz korszakalkotó ötlete, mert ő bizony eszközök és pálya nélkül se szeretett volna lemondani az ütögetésről.
Először is a létfontosságú ütőt pótolta a Farmon lévő porolók segítségével:
 

Cintia és Norbi teljesen flúgosnak tartották a virtuális teniszt, sőt, még a fitnesztestvérigésben osztozó Vivi is meglehetősen szkeptikusan állt hozzá. Azonban Sanyát a károgók sem tudták eltántorítani, és elkészültek az ütők.

A teniszlabdára sem kellett sokáig várni, hiszen a tenisz szempontjából kapóra jött a birkanyírás. A nehezen megszerzett gyapjúból a kézműves mesterségben jártas Dóri készített nemezlabdákat:
 

Megvannak az ütők és a labda, nem volt más hátra, mint a tesztjáték!

A legelső szettre stílszerűen az akkor még Heti gazdaként regnáló Sanya szobájában került sor Attila közreműködésével. A menetet labdával játszották, így továbbra sem értjük, mitől virtuális a tenisznek ez a formája, ez természetesen nem jelenti azt, hogy sosem lehet belőle olimpiai szám.

Íme a fedett pályás virtuális tenisz a gyakorlatban:
 


 
#Farm#norbi#cintia#Sport#dóri#gyapjú#birkanyírás

Címlapról ajánljuk