Farm

Tettlegességig fajult a vita a tehén lába miatt

rtl.hurtl.hu

2016. április 12. 20:00

Norbi és Attila a kőkemény verbális karate után nem bírtak magukkal, és a fizikai síkon is összecsaptak egymással. Hiába próbálta meg Sándor lenyugtatni a kedélyeket, erőfitogtatás és testnedvcsere lett a durva szóváltás vége. Férfi-férfi párbaj van kilátásban?

Szilveszter és András gazda a múltkori látogatása alkalmával a Farmerek lelkére kötötte, hogy minden nap gondosan át kell törölniük a tehenek beteg patáját ecetes vízzel. Norbi után Attila lett a két jószág gondozója, az egykori tehénfelelős azonban észre vette, hogy Attila kihagyta az ecsetelést.
 
 

Csak úgy röpködtek a levegőben a "csicskák" és a "csírák", az orr alatt elmormolt átkozódás után a fiúk végül leköpték egymást.
 

Attila ugyan később beismerte Sándornak, hogy tényleg nem ő volt a pataápolás bajnoka, azonban nyilvánvalóvá vált, hogy a vita nem fog nyomtalanul elmúlni.
 

Előfordulhat, hogy a két Farmer párbajon tesz majd pontot a vita végére?

Estére valamelyest lecsillapodtak a kedélyek, és a Farmerfiúk inkább egy népdalátköltési házi versenyen feszültek egymásnak a tettlegesség helyett, hogy a jól ismert nóták szövegének újragondolásával mérjék össze a leleményességüket. A mókából egyedül Sándor nem akarta kivenni a részét, mert elmondása szerint esze ágában sincsen előadóművészi babérokra törni.
 

A legjobban sikerült dalokra természetesen szavazni is lehet!
Nyomj egy voksot a Te kedvencedre, hiszen a legtöbb szavazatot bezsákoló dal szerzője holnap különleges jutalomban részesül!
#Farm#norbi#tehén#vita#balhé#köpés

Címlapról ajánljuk