Farm

Feszült pillanatok eredménye a paplan alatt

rtl.hurtl.hu

2016. április 7. 21:00

Békésen vacsoráztak a farmlakók, mindenkinek ízlett az étel, vitának pedig nyoma sem volt, ami valljuk be, nem mindennapos a tanyán. Egyedül Sanya volt az, akit nyomasztott a választás terhe, ugyanis a pocakok megtöltése után fel kellett tennie a piros kendőt.

Természetesen monológját hosszúra nyújtotta, mint ahogy máskor is teszi témától függetlenül. Így a harmadik kiválasztás véglegesítése három embernek is izgalmas perceket okozott. Attila hangos ásítással jelezte, hogy szeretne inkább gyorsan túl lenni az ítélethirdetésen – pedig ő jelenleg nem volt veszélyeztetett helyzetben.

Sándorról gyorsan lekerült a nyomás, így már csak a két lány, Heni és Vivi aggódhatott a keszkenő felkerülése miatt. Habár a fintesslady kifejezetten szerette volna, ha pártfogója őt választja, hogy párbajra hívhassa Henit, de Sanya másként döntött: gyakori vitapartnerért nevezte meg biztos résztvevőnek a szombati versenyre. Így most mindenki azt találgatja, vajon a  ’birkák réme’ kivel szeretne megküzdeni majd a hétvégén?!
 
Laura maradandó emléket hagyott maga után a Farmon. A ’végrendeletében’ amellett, hogy a Heti Gazda személyét megjelölte, azt is utasításba adta, hogy cseréljenek helyet a fiúk és a lányok. Így most az erősebbik nem képviselői a konyhában és a házban sürögnek, a hölgyek pedig fizikai munkát végeznek a földeken és az állatokkal. Ez persze nem volt szerencsés húzás, hiszen rengeteg konfliktust szült. Dia pedig annyira megsértődött, hogy napozósztrájkot rendelt el saját magának.
 
Nem csak Dia döntött úgy, hogy nem engedelmeskedik a farmerek akaratának. Az állatok is csökönyössé váltak: Barnitól ez nem csoda, hiszen mégiscsak egy szamárról van szó, viszont a birkákat sem sikerült megszelídíteni az elmúlt pár napban.

Kattints a képre, és nézd meg a videót!
 

Kongó azonban egyre jobban élvezi a vidéki teendőket – egész jó pásztor lett Gergő négylábú barátjából.
Kattints a képre, és nézd meg a videót!
A napi vita ezúttal se maradt el. Fontos feladatot kaptak a versenyzők. Egymás szemébe kellett mondaniuk, hogy ki a leghasznosabb és ki a leghaszontalanabb tagja a Farm-társadalomnak. Volt, aki kerülgette a forrókását és volt, aki egyből kibökte a neveket, de az biztos, hogy nagy volt az egyetértés.
 
Természetesen nem tudta mindenki könnyen kezelni a kritikát. Norbi belevágott mások szavába és folyamatosan mentegetőzött, pedig ő harcolt azért, hogy egyesével nyilvánítsanak véleményt szerény személyéről. Sajnos ennek is duzzogás lett a vége.
 
A feszült pillanatok különböző hatással voltak a farmerekre. Dóri a cigit kívánta meg, Brigi viszont Gergőt. A srác őszintén vallott az ágyban rosszkedvéről, ami – valószínűleg – az új tehenészlány empátiájának köszönhetően célba ért. Az eredmény már a paplan alatt zajlott…
 
#Farm#brigi#gergő#norbi#cintia#dia#dóri#gábor#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk