Farm

Farm-barkács: a pottyantós ajtajától egészen a virtuális teniszezésig

rtl.hurtl.hu

2016. április 7. 19:51

Aki azt gondolta, hogy a vécépárna és a szájtörlőből készült hajpántnál kreatívabb dolog már nem születhet a Farmerek kezei között, az nagyot tévedett! Nézzük, mit kézműveskedtek a lakók ezen a héten!

A Cintia-Attila gyorskommandónak hála a pottyantós latrina bejárata pár percnyi megfeszített munka és kalapálás után újból kényelmesen zárhatóvá változott:
 


Aki pedig az immár tökéletesen záródó vécéajtó megnyugtató takarásában elvégezte a dolgát, egyből kezet is moshat a fürdőben, azonban végre nem kell kajtatnia a szappan után, mivel Gábor zárható fadobozt készített a tárolására. A többiektől meg is kapta tőle az alapos fejsimit, ennek örömére gondosan el is helyezte a fürdőszoba ablakpárkányán, diszkréten a függöny mögé téve:
 


Végül pedig nem mehetünk el szó nélkül a fitenssz iránt életre-halálra elkötelezett Sanya innovációja mellett, aki nem kevesebbet hajtott végre, minthogy feltalált egy vdaiúj sportágat. Az ún. virtuális tenisz lényege, hogy a játékos labda nélkül hódolhat a sportszenvedélyének, ami Cinti és Norbi szerint hagymázas lázálom, sőt még a sportrajongó Vivi sem egészen értette a terv értemét, Sanya azonban rettenthetetlennek bizonyult. Feltuningolt két porolót, és el is készítette az ütőket.

Vajon mikor lesz belőle olimpiai szám?
 




 
#Farm#diy#barkács#csináld magad#gábor#cintia#norbi

Címlapról ajánljuk