Farm

Dia még Sanya ölébe is beleült a sima arcbőr érdekében

rtl.hurtl.hu

2016. április 6. 20:00

A harmadik hét derekán már valószínűleg senkit nem lep meg, hogy a Farmerek nem csak a birkákat, de egymást is villanyborotva nélkül szőrtelenítik. Dia lett a tandemborotválkozás fekete öves mestere a házban. Nézzük a mestert munka közben!

A hagyományos pengés borotva bizony nem való remegős kézbe, mert az ember fia a szőrszálai helyett könnyen a nyakát is szegheti vele egy óvatlan pillanatban. Sanya is inkább átengedte valaki másnak a lehetőséget, hogy borotvaéles pengével karistoljon az arcán, mert saját maga nem mertemegugrani a feladatot. Dia pedig már délután is neki esett a borostájának.

Sanya arca azonban hamar eltorzult, de szerencsére nem azért, mert Dia véletlenül átvágta volna a nyaki artériáját, hanem mert az életlen penge inkább epilátorként működött az arcbőrén. A lány még az ölébe is beleült, hogy jobb szögből ragadja meg a szőrök grabancát, azonban végül az arra járó Attila szakértette meg a munkafolyamatot. 
 


A tanyasi borbélymesterré avanzsált Dia azonban Sanyával még közel sem fejezte be a szőrtelenítő műszakot, inkább saját testét varázsolta simára, miközben Cintiával együtt fürödtek. Miközben a hónalját borotválta, arra is fény derült, hogy Dia hólyagját a zuhanyvíz végzetesen bebizsergeti...
#Farm#dia#cintia#szőrtelenítés#beauty#szépségápolás

Címlapról ajánljuk