Farm

Ezen a bulin szinte minden megtörtént, ami csak megtörténhet

rtl.hurtl.hu

2016. április 4. 20:00

A Farm második párbajának örömére ismét mulatságot kaptak ajándékba a játékosok. Duhajkodás közben asztalon spárgázás, breaktánc, betintázás, fenekelés, csajsimi és röhögőroham súlyosbította az amúgy is kemény arcon pörgést.

Heni lábát még sosem láthattuk ennyiféle szögből

A tanya menyecskéje lángoszlopként vezeti a többieket, ha bulizásról és persze asztaltáncról van szó, most sem adta lejjebb egy tökéletes spárgánál. Felpattant az asztalra, és mire a többiek kettőt pislogtak, máris tökéletes 180 fokos szöget zártak be a lábai.

A kigyúrt Gábor is igyekezett utána csinálni, azonban kis híján a térdkalácsa bánta a dolgot, úgyhogy a balettintézet felvételijén viszonylag gyorsan elkaszálnák. Azért

"a helyzet definikai szubjektivitását"

még sikerült meghatároznia, és csak utána zuhant le mindenki álla.
 



Még felocsúdni sem volt idő, Henrietta gumilábai nem sokkal később el is foglalták új helyüket Cintia nyakában, aki el is kezdte simogatni azokat. Végül Norbi is becsatlakozott a formációba:
 



De Heni csak ezután lendült bele a buliba, és folytatva a legutóbbi mulatság hagyományait, ezen az estén is elfenekelt egy-egy hím nemű Farmert. Ezúttal Attila és Gábor meztelen hátsófele kapott pár ütést az övvel. Vigyázat, a videó tényleg csupasz férfifenekeket tartalmaz, úgyhogy óvatosan a klikkeléssel!

Közben az egyébként nem túl szószátyár Gergő lábába is beleugrott a boogie, és már attól megcsapta a buli szele, hogy Briginek meg kellett igazítania a mikroportját.
 



Ennyi pörgés közben persze gyorsan sikerült felélniük az aznapi alkoholkészletüket, ezért a lakók úgy döntöttek, írásbeli kérvényben folyamodnak még több itókáért. A pergament mindenki szignózta, azonban egy óvatlan pillanatban kiömlött a tinta az asztalra.

Először vécépapírral igyekeztek kitisztítani a foltot, végül Attila építőipari szaktudását bevetve azt gondolta, legjobb lesz, ha
egy-két jól irányzott kalapácsütéssel távolítja el a foltot.
 



Mikor lejjebb csillapodtak a kedélyek annak lehettünk szemtanúi, hogy az újonnan érkezett Gábor hogyan simul bele a tanyasi életérzésbe. Vivinek megállapította, hogy 
itt mindig tehénszag van,
ami valószínűleg simán felért egy slukk nevetőgázzal is, ugyanis mindketten indokolatlanul röhögni kezdtek ezen. Gábor végül ebből is levonta a tanulságot:
bőg a szamár, tehát eső lesz!
 



De ha mindezek után valaki azt gondolná, hogy csak az emberek mulattak jól, érdemes ide kattintani, és megnézni, milyen izgalmakkal telt a tintás orrú Kongó kutya estéje.
#Farm#párbaj#buli#gábor#gergő#brigi#cintia#norbi

Címlapról ajánljuk