Életmód

Pottyondy Edina Nacsa Olivérnek: Ha lennének tökeid, akkor azt mondtad volna, hogy nem tetszik, amit csinálok

rtl.hurtl.hu

2023. április 2. 17:08

Pottyondy szerint a humorista egyszerűen gyáva.

Reagált Nacsa Olivér szavaira Pottyondy Edina: ahogy arról korábban beszámoltunk, a humorista nemrég a Karc FM műsorának vendége volt, ahol arról kérdezték, mi a véleménye Pottyondyról. Nacsa erre azt válaszolta, hogy 

szerinte a humor nem női műfaj.

Pottyondy erre egy videóban reagált, a saját YouTube-csatornáján – szúrta ki a Blikk

„A kommentmezőben rengetegen nevezték őt humortalan, hímsoviniszta NER-szolgának. De úgy gondolom, hogy akik ezt emelték ki, félreértették őt. Jó, azzal mondjuk egyetértek, hogy Nacsa Olivér humortalan, hímsoviniszta NER-szolga, de hát ebben nincsen semmi újdonság! Ezekből nemcsak megél, de büszke is rá! (...)

Ami viszont nem köztudott, de fontos információ az Ihos József Szakmunkásképző legszorgalmasabb növendékéről, Nacsa Olivérről, hogy gyáva. Igen, Olivér, gyáva vagy! A riporter azt kérdezte tőled, hogy mit gondolsz rólam. Nem a nőkről, rólam! Ha lennének tökeid, akkor azt mondtad volna, hogy nem tetszik, amit csinálok, tehetségtelennek tartasz vagy nem vagyok vicces. Ehhez képest azon kezdtél el álságosan sajnálkozni, hogy a nőknek nincs humoruk, és a közönségnek sincs rájuk fogadókészsége!

– magyarázta Pottyondy. 


Nyitókép: YouTube / Pottyondy Edina

#Életmód#nacsa olivér#pottyondy edina#humorista#nők

Címlapról ajánljuk