Belföld

„A kormányt ne szapuljátok, mert mehettek dolgozni!” – férfi humoristától kapta meg a magáét Nacsa Olivér

rtl.hurtl.hu

2023. április 4. 7:32

„De értelmiségiek is gyakran meghívnak. Egyszer felléptem Mészáros Lőrinc úr születésnapján. Elő kellett bújnom egy tortából, ők hangosan nevettek és megdobáltak közpénzzel.”

Nagy felháborodást okozott, amikor Nacsa Olivér humorista a Karc FM műsorában arról beszélt Pottyondy Edinával összefüggésben azt mondta, hogy szerinte „a humor nem női műfaj”. Pottyondy Edina videóban reagált az elhangzottakra: „A riporter azt kérdezte tőled, hogy mit gondolsz rólam. Nem a nőkről, rólam!

Ha lennének tökeid, akkor azt mondtad volna, hogy nem tetszik, amit csinálok, tehetségtelennek tartasz, vagy nem vagyok vicces. Ehhez képest azon kezdtél el álságosan sajnálkozni, hogy a nőknek nincs humoruk, és a közönségnek sincs rájuk fogadókészsége!

Nacsa Olivér Facebookon kért bocsánatot szavaiért.

Somogyi András férfi humorista a TikTokon dolgozta fel Nacsa Olivér személyiségét, munkásságát. A paródiában egyebek mellett szó esik Nacsa Olivér egyre megújuló repertoárjáról, így Korda Györgyről, Korda Györgyről, illetve Korda Györgyről. Nacsa karaktereként arra is kitér, hogy:

„Rendszeresen fellépek a békemeneten, Fidesz-nagygyűléseken. Kormányinfón is fellépnék, csak ott állítólag a Gulyás Gergely viccesebb dolgokat mond még nálam is. De értelmiségiek is gyakran meghívnak. Egyszer felléptem Mészáros Lőrinc úr születésnapján. Elő kellett bújnom egy tortából, ők hangosan nevettek és megdobáltak közpénzzel. Imádok fellépni” – hangzik el a videóban, amelyben maga Orbán Viktor is telefonon gratulált Nacsa Olivérnek (telefonja csengőhangja: „Hallgass a zsebedre, szavazz a Fideszre!”):

Szeretnék gratulálni a nyilatkozatodhoz, miszerint egy nő nem lehet humoros. Igazad van, így tovább. Látod, Ákos is megmondta, hogy a nőknek a konyhában a helye, meg is lett a Kossuth-díj. A kormányt ne szapuljátok, mert mehettek dolgozni!

– helyezi kilátásba az Orbán-paródia, mire Nacsa Olivér kijelenti, hogy soha nem fogják a miniszterelnököt parodizálni. Még azt is elárulja, miért nem parodizálnak kormánytagokat:


Nyitókép: Somogyi András / TikTok

#Belföld#nacsa olivér#pottyondy edina#somogyi andrás

Címlapról ajánljuk