Életmód

Tizenegy hónaposan már kétéveseknek való ruhát hord Monty, az óriás baba

rtl.hurtl.hu

2022. március 23. 16:16

Az anya otthon, kádban szeretett volna szülni, de aztán rohanni kellett a kórházba.

Sarah Dine kisfia, Monty már születésekor is hatalmas baba volt. Az orvosok szerint amikor megszületett a kicsi, átlagon felüli méretei voltak, mint egy három hónapos babának.

Az édesanyja elmondása szerint a szülés nem volt egy könnyű menet, de sokat segített neki, hogy vízben hozta világra a gyermekét. Sarah elmondta, hogy ezen a módon a szülés kevésbé fájdalmas élmény, de Montynál más volt a helyzet.

A nő otthon kezdte meg a szülést, de egy idő után a fájdalmak olyan pokoliak lettek, hogy kénytelenek voltak bemenni a kórházba, ahol rögtön fájdalomcsillapítókat kapott.

A 35 éves nő elmesélte a LadBible-nek, hogy mikor megszületett a kicsi, szó szerint nem volt mibe felöltötztetni, mert minden ruha, amit előzetesen megvettek neki, kicsi volt rá. A kisfiúnak végül elmentek külön ruhákat és takarókat vásárolni, mert lényegében nem tudtak mit ráadni.

A szülők attól tartottak, hogy Monty valamilyen születési rendellenességgel jött világra, de a vizsgálatok megnyugtatták őket, semmi baja nincs a picinek, csak kicsit nagyobb, mint a többiek. A férj és a feleség azon csodálkozik, hogy a pici hogyan lehet ilyen nagy, mikor a családban senki nem magasabb az átlagnál.

A babáról készült fotókat itt lehet megnézni.

Nyitókép: illusztráció / Getty Images

 

#Életmód#monty#óriás baba#baba#gyermek#kisded#gyermekáldás

Címlapról ajánljuk