Bulvár

Babyboom: Újabb Konyhafőnök-baba a láthatáron

rtl.hurtl.hu

2022. május 6. 17:05

Rácz Jenőék gólyahíre után ismét van oka örülni a gasztroreality rajongóinak, hiszen az egykori versenyző, Meczker Tomi is hamarosan apai örömök elé néz. Vajon milyen érzések kavarognak benne és mi lesz a baba neve? Az rtl.hu-nak ezeket is elárulta.  

Úgy tűnik, A Konyhafőnök univerzumában most egy kis ideig minden a babákról szól. Még fel sem ocsúdtunk Rácz Kamilla érkezése óta, most újabb örömhír rengette meg a gasztrovilágot. A verseny egykori döntőse és szerelme, Berti – akivel a Konyhafőnök forgatása alatt szerettek egymásba – nemrég jelentették be, hogy kétszemélyes családjuk nemsokára bővül. A csodás hírrel kapcsolatban kérdeztük Tomit, aki annyira boldog az apaság gondolatától, hogy szinte madarat lehetne vele fogatni.

Mit éreztél, mikor megtudtad, hogy apa leszel?

Nagyon boldog voltam, de még mindig nem tudom felfogni. Régóta tervezünk már babát, de előtte szerettük volna kimaxolni a lehetőségeket: fontos, hogy legyen egy külön szobája a picinek, és szerettünk volna egy nagyobb kocsit is. A lehető legjobbat szeretnénk megadni a babának. Mindent szépen megteremtettünk, aztán nagyon gyorsan eljött ez a pillanat. Most vagyunk a 14. hétben, és még nagyon új nekem ez az egész. Csak azt látom, hogy Berti egyre éhesebb, és sokkal többet iszik. 

Mindig is tudtam, hogy egyszer apuka leszek, és nagyon várom már, hogy együtt főzhessek a kicsivel. 

Már beszéltem is Berti hasához, hogy a vajmártást biztosan meg fogom neki tanítani, és azt is megmutatom, milyennek kell lennie egy lazac belsejének. Nagyon várom már, hogy kint legyen. Veszek is egy mellkasra szerelhető hordozót, és abban főzünk majd együtt.

Hogyan képzeled el magad apukaként?

A környezetemben mindenki azt mondogatja, hogy kislányos apuka vagyok. Ha fiam lenne, szerintem nem az édesapja lennék, hanem a legjobb barátja, és ez nem biztos, hogy kifizetődő lenne hosszútávon. Én ma sem érzem magam 32-nek, lelkileg mindig is megmaradtam egy 16 éves gyereknek. Berti nővérének a gyerekeivel is órák hosszat tudok játszani, nekem egyáltalán nem degradáló átváltozni kisgyerekké. 

Ha elképzelem magam apukaként, a képzeletemben biztos, hogy nyakig saras vagyok.

Neveken gondolkodtatok már?

Régóta beszélgetünk erről, de még nem szeretnénk semmit sem elárulni. Nehéz helyzetben vagyunk, mert azt is bele kell kalkulálnunk, hogy a baba Ausztriában fog megszületni, szóval mindenképpen egy olyan név kell, ami kint is könnyen használható. A Csenge vagy a Sebestyén nevek nem biztos, hogy szerencsések Bécsben. Biztosan olyan nevet választunk majd, ami mindkét országban kiejthető és szerethető.

Ha kíváncsi vagy, hogyan emlékezett vissza Tomi gyerekkorára, Sárközi Ákos mentorálására vagy éppen A Konyhafőnök kihívásaira, akkor kattints ide és olvasd el vele készült interjúnkat!

#Bulvár#meczker tomi#baba#babyboom#gólyahír#konyhafőnök#versenyző#interjú

Címlapról ajánljuk