Éjjel-Nappal Budapest

Gábor ringbe száll Farkas ellen

rtl.hurtl.hu

2022. március 25. 21:50

A férfiak most sem bírják magukban tartani a dühüket, ráadásul ezúttal bokszkesztyűt is húznak.

Gábor le szeretné vezetni a feszültségét, ezért elmegy bokszolni Lalival. Legnagyobb megdöbbenésére éppen ugyanabban a teremben kötnek ki, ahol Farkas is edzeni szokott. A két férfi ismét egymásnak feszül, aminek az lesz a vége, hogy Gábor kihívja Farkast egy bokszmérkőzésre.

Mivel Mesi egyre inkább úgy érzi, hogy Dávid rosszban sántikál, megosztja a kétségeit Bencével. Mikor elmeséli a srácnak, hogy mit látott tegnap, sikerül bogarat ültetnie Bence fülébe. A srác számonkéri Dávidot, és egyből átkutatja a barátja táskáját, ahol legnagyobb meglepetésére egy tetoválógépet talál. Bence szörnyen elszégyelli magát, és nem is sejti, hogy Dávid a nap folyamán nyélbe ütötte a drogüzletét. Mesi azonban továbbra is átlát a szitán, arra viszont egyáltalán nem számít, hogy Dávid megfenyegeti:


Márk egy babahintával lepi meg Zentét, és azt tervezi, hogy ma besegít a fáradt Teklának a gyerek körül. Brúnó viszont keresztbe tesz a szabadnapjának, és bár Tekla igyekszik megérteni a helyzetet, végül mégis feszültté válik. Meglátogatja Szofit és Tivadart a Frufruban, akik egy kis pezsgővel sikeresen felvidítják a barátnőjüket.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#napló#gábor#farkas#lali#mesi#bence#dávid#márk#zente#tekla#szofi#tivadar

Címlapról ajánljuk