Éjjel-Nappal Budapest

Gábor és Farkas összecsapnak

rtl.hurtl.hu

2022. április 8. 22:50

Gábor képtelen tovább tűrni Farkas csipkelődését, és kihívja egy versenyre.

Gábort jócskán felbosszantja, hogy immár az új otthonukban is kénytelen elviselni Vivi és Farkas közelségét. Mikor Farkas még a műhelybe is követi Gábort, a férfit elragadja a hév, és kihívja Farkast egy gyorsulási versenyre. Az azonban csak később tudatosul Gáborban, hogy a régi járgányával esélye sincs Farkas vadonatúj autója ellen, de nem adja fel, és mindent megtesz, hogy feltunningolja a kocsiját. Vivi közben félteni kezdi Gábort, mert úgy érzi, hogy a versennyel veszélybe sodorja magát.

Kíra igyekszik figyelembe venni Karesz ellenérveit, de ismét csak úgy érzi, hogy nincs már semmi remény Milán számára. Amikor ráadásul ő is kap egy videóüzenetet a szerelmétől, megerősödik az elhatározásában, és nehéz szívvel úgy dönt, hogy elengedi Milánt:


Dani megragad egy kínálkozó lehetőséget, hogy végre megszerezze Virág telefonszámát, de egy szerencsétlen véletlen folytán tönkremegy a mobilja. Virág eközben letagadja Mesi előtt, hogy bármit is érezne Dani iránt, de mégis nagyot csalódik, amiért Dani nem ír rá.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#napló#gábor#farkas#vivi#kíra#karesz#milán#virág#mesi#dani

Címlapról ajánljuk