Éjjel-Nappal Budapest

Mesi könnyes vallomása Bencének: Még mindig szeretlek

rtl.hurtl.hu

2022. március 31. 22:50

A lányt nem hagyja nyugodni a múlt, hiszen még mindig érez valamit exe iránt.

Mivel Mesi még mindig szereti Bencét, úgy dönt, hogy csináltat vele egy egészen különleges tetoválást. Úgy tűnik, a srácnak is fontos Mesi, hiszen amikor a lány Milán életéért aggódik, teljes mértékben támogatja az exét. Ettől felbátorodva Mesi közeledni próbál a fiúhoz, és őszintén elmondja neki az érzéseit, de Bence végül visszautasítja.

Milán úgy gondolja, hogy közeleg az utolsó órája. Még egyszer kiélvezi az élet szépségeit, és mivel képtelen örökre elbúcsúzni a barátaitól, titokban lelép a kórházba. A műtétet végző orvos szerint sikeresen eltávolították az aneurizmát, de az agyvérzés következtében Milán kómába esett. Kareszék zokogva omlanak össze a borzalmas hír hallatán:


Joe keményen kiosztja Lalit, mivel a barátja nem veszi ki eléggé a részét a bordélyház takarításából, ráadásul a bulizásával veszélyezteti a lakhatásukat. A megbántott Lali úgy dönt, hogy különköltözik, és Gábor legnagyobb elképedésére Joe semmit sem tesz azért, hogy visszatartsa a legjobb barátjukat. Mikor azonban Lali bajba kerül, Joe egyből a segítségére siet.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#napló#mesi#bence#milán#karesz#lali#joe#gábor

Címlapról ajánljuk