Éjjel-Nappal Budapest

Karola kitálal: „Felvettem a tegnap esti szexünket”

rtl.hurtl.hu

2021. november 19. 21:50

Karolának nehéz döntést kell hoznia, Livi munkát kap Joe-nál, Karesz élete veszélybe kerül?

Karola hosszasan vívódik, vajon tényleg megzsarolja-e Farkast a kettejükről készített felvétellel. Vivi folyamatosan unszolja barátnőjét, mert úgy gondolja, hogy így igazán előnyös feltételeket tudnának szabni a munkában. A Klub tulaja továbbra is érzelmesen közelít a lányhoz, ráadásul egy újabb közös programot is szervez. Azonban a Karolának döntenie kell, hogy visszaszerzi-e a Showgirls állását vagy a férfit és a szerelmet választja helyette.

A szörnyű éjszaka után Karesz barátai megígérik neki, hogy gondoskodnak a hüllőről és mindent jóvá tesznek. Reggel Milán elmegy néhány holmijukért a lakóhajóra, de nem sejti, hogy a cuccaik között bujkál a kígyó. Amíg a Boldog Disznónál megérkeznek Kareszhez az első vendégek, addig barátja telefonálgatni kezd, hogy előkerítsék az állatot, ám ekkor bekövetkezik, amitől a legjobban féltek: Kareszt megmarja a mérges kígyó.
 


Joe nem érti, Livi mit keres folyton az albérletben, amit szóvá is tesz. Tamara, hogy segítsen a lánynak, rá akarja beszélni Joe-t, hogy alkalmazza Livit a műhelyben, mint irodai asszisztenst. A férfi végül Brúnó kedvéért belemegy, hogy alkalmi munkát adjon a lánynak. Ekkor még nem tudja, de hamar megbánja, hogy lehetőséget adott neki, ugyanis meló helyett szórakozni kezd, aminek nagyon rossz vége lesz.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#farkas#livi#bella

Címlapról ajánljuk