Éjjel-Nappal Budapest

Gábor szerelmet vall Szofinak

rtl.hurtl.hu

2021. november 4. 21:50

Gábor elmondja Szofinak, mit érez iránta, Karola leveszi a lábáról Farkast, Tamara és Joe izgalmas helyzetbe kerülnek.

Gábor elhatározza, hogy elmondja Szofinak az igazat Livivel kapcsolatban, de mikor elé áll, képtelen rászánni magát. Az igazság helyett egy szerelmi vallomás hagyja el a száját. Amikor Livi megtudja, hogy a páros között szent a béke, tesz a lánynak egy kétértelmű megjegyzést, amitől Gábor rádöbben, hogy Livi egy időzített bomba.

Karola bízik benne, hogy ő irányít, és az ujja köré tudja csavarni Farkast, hogy fix helyet szerezzen a Showgirls-nek. Izzik köztük a levegő, így a Showgirls kap egy bemutatkozó lehetőséget, ahol lenyűgözik a férfit. Mialatt a lányok a klubban az új munkát ünneplik, Karola igyekszik mihamarabb aláírni a szerződést, de kap egy érdekes ajánlatot a klub tulajától.

Tamara egy bakancslistát készít, és a lakótársait kéri meg arra, hogy válasszák ki, ma melyiket hajtsa végre. A csapat lelkes, de amikor kiderül, hogy a lány egy művészeti kiállításra megy, hirtelen mindenki nagyon elfoglalt lesz, egyedül Joe marad, aki elkísérheti. A férfi nem vallja be, hogy a kiállítás nem az ő világa, így elmegy lakótársával. Végül egy izgalmas és szexi szituációba keverednek.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#gábor#szofi#farkas

Címlapról ajánljuk