Éjjel-Nappal Budapest

Kareszék az utcáról mentik meg a hajléktalan Teklát

rtl.hurtl.hu

2021. október 18. 22:50

Livi továbbra is nyomul Gáborra, Norbi együtt tölti az estét Noémivel, Teklát befogadják Milánék.

Szofi zavarba jön Livi furcsa viselkedésétől, aki úgy tűnik, hogy felhúzta magát azon, hogy ő és Gábor lefeküdtek egymással. Amikor Szofi és Gábor beszámolnak a többieknek is a kapcsolatukról és mindannyian furcsán reagálnak, Szofi ismét elbizonytalanodik. Egy álomszerű randin Szofi a fellegekben jár a boldogságtól, miközben Gábor aggódva ébred rá arra, hogy Livi komolyan érdeklődik iránta.

Norbi elpanaszolja Laliéknak, hogy nem tud kiverni egy lányt a fejéből, akinek elfelejtette elkérni a számát, és emiatt nagyon kivan. Lali azonnal ellátja tanácsokkal Norbit, majd megkéri, hogy segítsen nekik az esti mulatós fellépésen hangosítóként. A fiú nehezen, de igent mondott és elvállalja a feladatot. A helyszínen Norbi megpillantja Noémit, hiszen, mint kiderül, róla áradozott egész nap. Lali az első sokk után óva inti a fiút.
 


Tekla a hétvégét a szülei házában töltötte, de aggódik Márk miatt, és az apja is letámadja, hogy maradjon velük és álljon újra munkába. Márk hamarosan beállít a családi házhoz egy jó hírrel: talált egy lakást, ami megfelel a nőnek és Zentének. A férfi egy durva környékre és egy lepukkant lakásba viszi a fiatal anyukát, aki kétségbeesésében elmenekül. Órákig bolyong kisfiával, de késő este rátalál Milán taxijára. A fiú és Bella megsajnálják a kismamát, ezért elviszik a lakóhajóra.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#tekla#bella#noémi#norbi#virág#livi#gábor#szofi

Címlapról ajánljuk