Éjjel-Nappal Budapest

Joe kidobja az Albiból lakótársait

rtl.hurtl.hu

2021. augusztus 26. 22:50

Kornél és Norbi felfordulást okoznak az Albiban, Milán kiveri a balhét Bella új munkahelyén, Evelin szakít Péterrel.

Norbi és legjobb barátja lerészegednek Kornél szerelmi bánata miatt és kis híján tüzet okoznak a sütőben felejtett melegszendvicsekkel. Amikor Joe és Barbi megjönnek a nászútról ledöbbennek, hogy a srácok micsoda felfordulást csináltak az Albiban. Joe felháborodva összehívja a lakótársakat és emlékezteti őket arra, hogy Kornél, Norbi és Adrián csak átmenetileg költöztek be az Albérletbe, úgyhogy mielőbb keressenek maguknak egy másik lakást.

Evelin mindent megtudott szerelme és legjobb barátnője múltjáról, ráadásul Vivi bevallotta neki kalandjukat is a sráccal, amit a lány nagyon rosszul viselt. Péter többszöri próbálkozásai mit sem értek, majd egy romantikus gesztussal állt kedvese elé, hogy tiszta lappal kezdjék, amire Evelin fájó szívvel nemet mondott. 


Bella nagyon boldog, amikor lehetősége lesz munkát vállalni egy menő szórakozóhelyen, egy rapperek által gyakran látogatott kocsmában. Milán elkíséri szerelmét, de kicsit sem tetszik neki, hogy olyan férfiakkal van tele a hely, akik az ő barátnőjére pályáznak.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#adrián#norbi

Címlapról ajánljuk