Éjjel-Nappal Budapest

Norbi beolvas Bécynek

rtl.hurtl.hu

2021. július 14. 22:45

Norbi lebukott főnöke előtt, Bori és Bécy egymásnak esnek, Roland és Evelin kibékülnek.

Norbi megkönnyebbül, amikor Bécy-t sikerül egy béna ürüggyel leszerelnie, és így nem derül ki a főnöke számára, hogy Bettivel kavarnak. Amikor Betti a következő nap azt javasolja, hogy menjenek el egy hamburgerezőbe, Norbi először egy kissé vonakodik, mert nem akarja megkockáztatni, hogy esetleg belefutnak Bécy-be. Kiderül azonban, hogy a gyorsétterem Budapest határain kívül található, ezért Norbi biztonságban érzi magát egészen addig, amíg váratlanul meg nem jelenik ott Bécy. Betti megpróbálja Bécy-t egy ürüggyel az autójához csalogatni, hogy Norbi észrevétlenül le tudjon lépni. Bécy kutyája, Barka azonban szimatot kap, és végül lebuktatja a fiút. Norbi kiakad Bécyre, de lelkileg szinte beletörődik, hogy elvesztette az állását.

Bori büszke, hogy lenyűgözheti Vivient a Klubban betöltött munkakörével, és munkát tud neki szerezni pultosként. Lehangolja, hogy Farkas a szemére veti, hogy az utóbbi időben nem koncentrált eléggé a munkájára, és arra utasítja, hogy egész este papírmunkát végezzen. Mikor Bori végzi a teendőit, egyre jobban érzi, hogy ő sokkal inkább a buli világához, mint az irodához kötődik. Látja, hogy rajta kívül mindenki milyen jól érzi magát a munkakörében, amiért elszomorodik, de megpróbál felelősségteljes maradni. Este viszont Bori mégis hagyja, hogy Vivien rábeszélje őt, hogy színpadra álljon a táncoslányokkal. Bori élvezi a szabadságot, míg Bécy rajta nem kapja azon, hogy táncol, és be nem köpi őt Farkasnál. Borinál elszakad a cérna, és nagyon csúnya vitába bonyolodik főnökével.

 

Evelin megsértődik, hogy Roland rajta vezeti le a dühét, amiért kiposztolt róluk egy képet a közösségi oldalára. Már azon gondolkodik, ne költözzön-e ki a villából. A lakótársak próbálnak közvetíteni, Karola még egy remek stresszoldót is kitalál barátnőjének. Roland végül elmondja Evelinnek, hogy sajnálja, ami történt és, neki kettejük barátsága most a legfontosabb. Az őszinte vallomás után Evelin kibékül barátjával.

#Éjjel-Nappal Budapest#bécy#norbi#betti#roland#evelin

Címlapról ajánljuk