Éjjel-Nappal Budapest

Bori beleveti magát a pasizásba

rtl.hurtl.hu

2021. július 13. 22:45

Borit kellemetlen meglepetés éri a randin, Norbi nem tud ellenállni Bettinek, Máté és André képtelenek megtűrni egymást.

Bori úgy dönt, hogy a továbblépés érdekében újra elkezd pasizni. A neten megismerkedik Szabival, akivel össze is jön a randi, ám amikor Bori felmegy a férfi lakására, Vivien, Szabi exe nyit rájuk, szexi fehérneműben. Bori és Vivien faképnél hagyja Szabit, és mivel ismerik egymást, úgy döntenek, hogy tartanak egy csajos estét. Miután jól kibeszélték a pasikat, buliztak egy hatalmasat.

Norbira, miután Farkas felkéri DJ-nek, ráhajt az új táncos lány, Betti. Mikor ez Bécy tudomására jut, aki szintén szemet vetett a lányra, határozottan közli Norbival, hogy el a kezekkel Bettitől, mert ha nem, akkor elbúcsúzhat az állásától. Norbi először nem veszi komolyan a fenyegetést, és randizik Bettivel. Mikor Norbi rájön, hogy mennyire megszállottan üldözi Bécy a lányt, világossá válik számára, hogy tényleg az állását kockáztatja, így leáll. Mikor Betti rákérdez, miért, Norbi bevall neki mindent. Annak ellenére, hogy már minden tisztázva lett, Norbi és Betti között továbbra is izzik a levegő. Betti nem sokkal később becsalogatja Norbit a raktárba és a srác végül enged a kísértésnek.

Máté büszke apaként alig tud betelni a kisfia látványával. Az örömét azonban beárnyékolja, hogy André a DNS tesztig nem hajlandó békén hagyni őket, hisz feltételezi, hogy Zente az ő kisfia. Tivi megkéri őket, hogy hagyják abba a folytamatos veszekedést, mert senkinek sem tesz jót, ünnepeljenek inkább, ezért el is kezdi szervezni a tejfakasztó bulit. Máté és André megegyeznek egy fegyverszünetben, míg meg nem érkezik az apasági teszt eredménye. A buli jó hangulatban telik, amikor azonban Máté fültanúja lesz André és Tamara beszélgetésének, nem tud magán uralkodni, és ismét egymásnak esnek.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#bori#norbi#betti#máté#andré

Címlapról ajánljuk