Éjjel-Nappal Budapest

Roland visszatér Budapestre

rtl.hurtl.hu

2021. április 26. 22:45

Joe felkeresi Edinát. Bori lesokkolódik. Karola elmenekül Ervintől.

Bori teljesen ledöbben, amikor hirtelen visszatér Roland, és teljesen magától értetődően beköltözik a házba. Bár a srác azt állítja, csakis a T.É.R. miatt jött vissza, Borit kifejezetten irritálja a helyzet, ezért minden lehetőséget megragad, hogy a jövőben távol tartsa Rolandot a villától. Roland közben rájön, hogy nemcsak Borival szemben kell felvennie a kesztyűt, hanem a T.É.R-ért is meg kell küzdenie…

Joe határtalan szeretettel gondoskodik Barbiról a kórházban, de továbbra sem tudja rászánni magát, hogy végre szerelmet valljon neki. Mindig arra hivatkozik, hogy az orvos tanácsára most nem szabad felizgatni Barbit. Amikor a lány szóba hozza Edinát, és közli, hogy nagyot csalódott benne, Joe nem árulja el a szakítást, és azt füllenti, hogy Edinának csupán még nem volt rá ideje, hogy meglátogassa Barbit a kórházban. Végül Joe mégis beszél Edinával, és arra kéri, menjen be a kórházba Barbihoz, de ne mondja el neki, hogy problémáik vannak.
 


Ervin anyja váratlanul megjelenik a fia lakásán, hiszen nála tönkrement a mosógép. A mosásba Karola ruhái is bekerülnek, így a lány feszülten igyekszik kihalászni a szennyes közül a saját cuccait. Később összekap Ervinnel, ugyanis eléggé félreérthető ruhadarabokat talál a ruhák között. Mivel a férfi nem tud értelmes magyarázattal előállni, Karola elviharzik.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#barbi#edina#bori#roland

Címlapról ajánljuk