Éjjel-Nappal Budapest

Karola találkozik Ervin exével

rtl.hurtl.hu

2021. április 23. 22:45

Kiki kiszúr Milánnal. Joe kiosztja Evelint. Karola kellemetlen helyzetbe kerül.

Milán elhatározza, hogy mindenáron visszahódítja Bellát. Az autója azonban defektes, így nem tud barátnője után menni. Nem is sejti, hogy a bibi mögött Kiki áll, aki mindent elkövet azért, hogy megakadályozza Milán és Bella találkozását. A lánynak ez sem elég, és tovább bonyolítja a dolgokat….

Joe továbbra is rettenetesen aggódik Barbiért, és minden érzelmi megrázkódtatástól kímélni szeretné őt. Éppen ezért nagyon kiakad, amikor Evelin megjelenik a kórházban. Nekiesik a lánynak, ráadásul még azt is kijelenti, hogy nem bánná, ha Evelin végleg eltűnne az életükből:
 


Reggel Karola izgatottan készül Ervin születésnapjára. Úgy tervezi, hogy a napot kettesben töltik, ám közbeszól a férfi anyja, aki mára szervezte meg a születésnapi családi összejövetelt. Ervin és Karola a békesség kedvéért belemennek a dologba. A bulin azonban kiderül, hogy a rokonokon kívül Ervin ex-barátnője, Anna is a vendégek között van. A nap folyamán Karolának végig kell hallgatnia Emília és Anna piszkálódását. Egyre rosszabbul érzi magát, ami Ervinnek is feltűnik, és végül a fiú kiáll szerelme mellett.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#kiki#barbi#evelin

Címlapról ajánljuk