Éjjel-Nappal Budapest

André meglátogatja édesapját

rtl.hurtl.hu

2021. április 20. 22:45

Barbi felébred. André őszintén beszél érzelmeiről Borinak. Toni két tűz közé kerül.

Andrét idegesíti, hogy Tekla el akarja tiltani a még meg sem született gyermekétől. Később összefut Mátéval, aki mélyen megbántja, így a srác úgy dönt, hogy féktelen bulizásba lendül. Bori viszont érzi, hogy valami gond van Andréval, ezért nyomatékosan bekérdez a fiúnál. André végül képes az érzelmeiről beszélni Borival és egy régi családi titokba is beavatja a lányt. A nap végére édesapját is meglátogatják…

Joe még mindig nem kap egyenes választ Barbi állapotát illetően, ráadásul kétségbeesett hangulatán az sem segít, hogy később összefut Edinával. Az elmúlt napok eseményei egyre inkább megviselik a férfit. Nem csoda, hogy hirtelen rosszul lesz a kórházban, ám a nap végére hatalmas megkönnyebbülés éri:
 


Mikor Bori elmondja Toninak, mennyire megbántotta őt Roland és Livi, Toni elfordul Livitől és a srácoktól. Livi viszont nem akarja ilyen könnyen feladni, és a fiúkkal együtt kitartóan könyörögnek Toni barátságáért. Livi egy rövid időre megkönnyebbül, mikor a csapatuk Bori próbálkozása ellenére is összetart, ám Toni nem tud véglegesen állást foglalni.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#barbi#andré#tekla#máté#bori#livi#toni#norbi

Címlapról ajánljuk