Éjjel-Nappal Budapest

Robi szakít Barbival

rtl.hurtl.hu

2021. március 24. 21:45

Barbi lebukik Robi előtt. Mesi bevallja érzéseit Bencének. Kristófot megfenyegetik.

Barbi reggel megijed, amikor Robi felfedezi a kiújult kiütéseit és képtelen rászánni magát, hogy elmondja a férfinek az igazat: valójában nem allergiás. Robi később megtalálja az orvosi papírokat, amik mind negatívak, és kérdőre vonja Barbit. A feszültség addig fokozódik, míg Robi szakít Barbival.

Bence és Mesi extrákkal tarkított barátságában egyre több meghittség tapasztalható. Mesi kénytelen belátni, hogy érez valamit Bence iránt, de nem tudja, hogyan beszéljen az érzéseiről a fiúval. Végül összeszedi minden bátorságát, és mindent elmond Bencének, akit kicsit meglep ez a hirtelen vallomás. Estére azonban tiszta vizet öntenek a pohárba:
 


Evelint baleset éri, így kétségbeesve próbál maga helyett találni valakit a T.É.R. fontos rendezvényére. Kristóf meggyőzi, hogy ő ugorhasson be helyette, azonban Evelin azt érzi, hogy a fiú nem veszi elég komolyan a munkát. A vendégek felháborodnak az ideges Evelin nyers modorán, és távozni készülnek, de ekkor a visszatérő Kristófnak egy frappáns ötlettel sikerül megmentenie a hangulatot. Evelinnek be kell látnia, hogy rosszul ítélte meg a srácot, azt viszont nem sejti, hogy Kristóf alvilági kapcsolatai miatt bajban van….

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#barbi#mesi#bence#evelin

Címlapról ajánljuk