Éjjel-Nappal Budapest

Máté és Tekla: „Csak barátok lehetünk!”

rtl.hurtl.hu

2021. március 17. 21:45

Barbi meghozza döntését. Máté belegázol Tekla lelkébe. Fény derül Kristóf titkára.

Barbi tagadja az érzéseit, amikor Joe túl közel kerül hozzá és önmagát is azzal győzködi, hogy a reakcióitól függetlenül mégiscsak Robi az igazi számára. Amikor az orvosnál megtudja, hogy nem allergiás, gondolkodóba esik: vajon nem ez a helyzet okozza a testi tüneteit? Ez az érzés egyre erősebbé válik, amikor rájön, hogy Robi érintése nem ugyanazt váltja ki belőle, mint Joe-é. Szofi látja, hogy mi játszódik le Barbiban, és úgy véli, hogy amíg Barbi nem néz szembe a helyzettel, csak egyre rosszabbul fogja érezni magát. Végül Barbi elhatározza, hogy szakít Robival.

Az albérleti lakók gyanakodva méregetik Kristófot, aki állandóan furcsa holmikat cipel be a szobájába. Még inkább növekszik a gyanakvásuk, amikor a srác titokzatosan magára zárja a szobáját és senkit sem enged be. Evelin elbizonytalanodik, hogy Kristóf talán drogot kotyvaszt, amit különböző kétes alakok felbukkanása csak még inkább megerősít. A lakók végül együttesen elhatározzák, hogy betörnek a szobába. Kristóf azonban megelőzi őket és leleplezi titkát: egy törpe kecskét rejtegetett odabent…
 


Tekla zavarba jön, amikor a lakótársai megtudják, hogy Mátéval töltötte az éjszakát. Amikor meglátja Mátét, kezében egy virágcsokorral, félreérti a helyzetet, és feltámad benne a remény, hogy az együtt töltött éjszaka a fiúban is megmozdított valamit. Tekla meglepi Mátét egy romantikus vacsorával, és majdnem bevallja neki az érzéseit, de a fiú még időben elmagyarázza, hogy ő nem akar tőle mást, mint barátságot. Miután elmondják a lakótársaiknak, hogy nem lesznek egy pár, Tekla közli Tamarával, hogy nem adja fel a harcot Mátéért.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#barbi#szofi#evelin#tekla#máté

Címlapról ajánljuk