Éjjel-Nappal Budapest

Dzseni elhagyja Budapestet

rtl.hurtl.hu

2021. március 16. 21:45

Barbi elköltözik Robitól. Máté megcsókolja Teklát. Dzseni visszaköltözik Bajára.

Barbi reggel arra ébred, hogy viszkető kiütések jelentek meg rajta, de eleinte nem igazán foglalkozik velük.  Később viszont visszamegy Robi lakásába, ahol ismét rosszabbul lesz. Joe ebből rájön, hogy csakis Robi lakásában lehet a kiváltó ok, ezért hazaviszi Barbit a saját lakásába. Robi odamegy Barbiért, aki nem meri elmondani neki, hogy valami gond lehet Robi lakásával, így végül Joe árulja el a titkot a férfinak. Robi még mindig haragszik Joe-ra, mégis belátja, hogy valóban jobb, ha Barbi egy darabig a régi lakásában marad. Este Joe keni be a lány kiütéseit, és Barbi azon kapja magát, hogy kifejezetten élvezi a férfi érintését...

Máté és Tekla még mindig fasírtban vannak, ráadásul Máté közli exével, hogy számára megszűnt létezni – még akkor is, ha valójában még mindig szereti a lányt. Tekla úgy dönt, hogy tényleg eltűnik Máté életéből, és csomagolni kezd. Tamara Mátéhoz siet Joe edzőtermébe, és győzködni kezdi, hogy beszéljen Teklával, ha nem akarja őt örökre elveszíteni. Máté ezután igyekszik maradásra bírni a lányt, Tekla viszont annyira megbántódott, hogy mindenképpen menni akar. Máté ekkor feldúltan közli vele, hogy nem szeretné, ha elmenne és megcsókolja a lányt:
 


A fiatalok napok óta aggódnak Liviért, akit mesterséges kómában tartanak az orvosok. A lányt végül felébresztik, és szerencsére nincsenek maradandó sérülései. Az öröm azonban nem tart sokáig, ugyanis a felháborodott Máté elzavarja a fiúkat a kórházból. Norbi teljesen kiakad és Dzseni bocsánatkérését sem tudja elfogadni. A lány végül úgy dönt, hogy visszaköltözik Bajára és nagyon fáj neki, amikor Norbi elmondja, hogy szerinte ez jó ötlet.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#barbi#máté#tekla#dzseni#livi#norbi

Címlapról ajánljuk