Éjjel-Nappal Budapest

Dzseni féltékeny lesz Livire?

rtl.hurtl.hu

2021. március 10. 21:45

Fény derül Kiki titkára. Dzseni megsértődik. Bori és André fogadást kötnek.

Karesz  izgatottan készülődik Tedi látogatására. Kiki egész nap furcsán viselkedik és képtelen a kisfiúval játszani. Később megpróbálja a Tedivel való „konfliktusát” egy ajándékkal elsimítani, ám amikor Bella rosszindulatú megjegyzést tesz Kiki gyenge anyai ösztöneire, Kiki kikészül,  és bevallja Karesznak, hogy neki is van egy kislánya, akit a gyámhivatal elvett tőle.  Kareszt sokkolja Kiki vallomása.

Andrét idegesítik Sztella akciói, amik most már egyre rámenősebbek és tolakodóbbak. Mikor a lány egy cigányzenésszel szerenádot ad neki, Bori is teljesen kiakad. Bori és André azt gondolják, hogy ezzel egyszer és mindenkorra elment Sztella kedve a további zaklatásoktól, ám nem így történik: Sztella ugyanis nem sokkal később az utcáról leskelődik André után. Bori látja, hogy itt komolyabb módszereket kell alkalmazni Sztella hatástalanítására. Fogadást köt Andréval, hogy neki sikerülni fog a srác exét eltávolítani. Bori eljátsza Sztella előtt, hogy ő és André egy párt alkotnak, mire Sztella visszavonulót fúj. Bori büszke a győzelmére és közben nem is sejti, hogy milyen hatást vált ki Andréból...
 


Kornélék elhatározzák, hogy Livit hazaköltöztetik Máté lakásából. Reménykedve kérik Mátét, hogy engedje elköltözni a lányt, ám ő határozott nemet mond. Kornél azonban egy tervet eszel ki, így a fiatalok jókedvűen hazaköltöztetik Livit. Mindenki boldog, kivéve Dzsenit: a lány ugyanis úgy érzi, hogy ő már nem számít és Norbi elhanyagolja Livi miatt.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#kiki#bella#andré#bori#livi#máté#norbi#dzseni

Címlapról ajánljuk