Éjjel-Nappal Budapest

Livi Mátéhoz költözik

rtl.hurtl.hu

2021. március 9. 21:45

André szakít Sztellával. Barbi nem tud ellenállni Joe-nak. Máté beköpi Livit.

Barbi rémülten döbben rá, hogy tegnap Joe mellett aludt el az albérletben. Gyorsan visszasiet Robihoz és kibékül vele. Szofi előtt azonban kénytelen bevallani, hogy még mindig vannak érzései Joe iránt és ezért nehezére esik Robira koncentrálnia. Amikor Joe felkeresi Barbit Robinál, Barbi nem tud ellenállni Joe vonzerejének és élvezi a közelségét.

Amikor Sztella reggel megint megjelenik, André ingerülten szakít vele. A lány azonban állást vállal a klubban, hogy a szerelme közelében lehessen. André ezen ledöbben, és lassan rájön, hogy egy zaklatóval van dolga. Amikor ki akarja hajítani a lányt, csak Bécy dühét vonja magára, aki adni akar egy esélyt Sztellának. Amikor Sztella este azt veszi a fejébe, hogy Bori szerelmes Andréba, és megtámadja Borit, Farkas kihajítja őt a klubból.
 


Livi nagyon megijed, amikor a mindig nyugodt Máté nagyon kiakad rá és felhívja az apját, aki ultimátumot ad a lánynak: csak akkor kapja tovább a havi apanázst, ha Livi Mátéhoz költözik és az ő szabályai szerint él. Livi nehéz szívvel beleegyezik ebbe, abban bízva, hogy hamar szabadulhat ebből a helyzetből. A barátai tehetetlenek, és Norbin újra úrrá lesz a veszteségtől való félelem.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#andré#bori#barbi#livi#máté#norbi

Címlapról ajánljuk