Éjjel-Nappal Budapest

Livi kihúzza a gyufát Máténál

rtl.hurtl.hu

2021. március 8. 21:45

Barbi elmenekül Robitól. Livi nagy bajba kerül. Bence megsérül.

Barbi hosszas gondolkodás után úgy dönt, hogy összeköltözik Robival, ám ekkor rádöbben: még mindig érez valamit Joe iránt. Robi annyira örül, hogy Barbi igent mondott, hogy azonnal be is jelenti a hírt az albérletben. Barbi azonban egyre inkább elbizonytalanodik az összeköltözés miatt, majd Robinál annyira nem érzi jól magát, hogy elmenekül a férfi lakásából.

Vajon Bence és Mesi kapcsolata csak a szexről szól? Bori egyre inkább elgondolkodik ezen és szóvá is teszi barátnőjének. Mesinek később hatalmas kő esik le a szívéről, amikor Bence később közli vele, hogy neki ez az egész csak testi kapcsolat. A lány ugyanis nem szeretne párkapcsolatot és neki tökéletesen megfelel a barátság extrákkal. Hamarosan eltöltenek egy vidám napot együtt, viszont Bence kificamítja a bokáját, ami miatt félbe kell szakítaniuk a kirándulást.
 


Máté reggel meghívja magához Livit reggelizni, mert szeretne egy kicsit több időt eltölteni az unokahúgával. Livi először furcsálja a dolgot, de aztán örül, amikor Máté a barátait is meg akarja ismerni. Máté és a fiatalok jól érzi magukat, de sajnos Máténak be kell mennie dolgozni. Liviék a lakásban maradnak, majd Kornélnak és Norbinak az az ötlete támad, hogy ha már egy király lakásban kötöttek ki, csapjanak egy nagy bulit. Livi eleinte ellenkezik, de aztán belemegy a dologba. Kezdetben még jól is mennek a dolgok, de aztán egyre több vendég érkezik és Livi kezéből kezd kicsúszni az irányítás. Miközben a buli egyre jobban elvadul, váratlanul hazaér Tamara és Tekla, akik megdöbbennek azon, hogy mi várja őket otthon. Livi tudja, hogy nagy bajban van…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#barbi#bori#mesi#bence#máté#livi#norbi#tekla

Címlapról ajánljuk