Éjjel-Nappal Budapest

Máté még mindig érez valamit Tekla iránt?

rtl.hurtl.hu

2021. március 5. 21:45

Barbi és Róbet kapcsolata meginog. Tekla végleg Mátéhoz költözik. Lali és Virág közös duettet ír.

Barbit felzaklatja, mikor Róbert hatalmas drámát csap abból, hogy ő és Joe meghitten együtt reggeliznek. Később Joe felbukkan a Frufruban, hogy elmesélje: Róbert közölte vele, hogy tartsa magát távol Barbitól. A lány ijedten döbben rá, hogy ha nem akarja elveszíteni Róbertet, lépnie kell. Úgy dönt, hogy új szabályokat állít fel a Joe-val való kapcsolatában, ám mikor Róbert arra kéri Barbit, hogy költözzenek össze, a lány nem tud mit válaszolni.

Virág karrierje nem is alakulhatna jobban: reggel Tamara jön új koreot tanulni, Dezső pedig meghozza az új fellépő ruhákat, és még egy fotózása is lesz. Mindenki osztozik az örömében, kivéve Lalit, aki gyerekes hisztit vág le Virág lelkesedése és sikere miatt. Végül Gábor ébreszti rá arra, hogy Virág párjaként támogatnia kell őt. Lali végül ír egy dalt Virágnak, aki a rosszul sikerült fotózásból hazaérve teljesen odáig van a szerzeményért, így megszületik az első duettjük. 
 


Máté bármennyire is szereti Teklát, nem lehetnek együtt, hiszen a gyerek Andrétól van. Máté bűntudattól gyötörve arra kéri Teklát, hogy költözzön haza az apjához, ám hamar rájön, hogy Tekla és a baba nem szenvedhet az ő gyávasága miatt. Megkéri a lányt, hogy mégiscsak költözzön vissza, és megbeszélik, hogy az érzéseik ellenére csak lakótársak lehetnek...

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#barbi#tekla#máté#virág#gábor

Címlapról ajánljuk