Éjjel-Nappal Budapest

Edina beköltözik az Albérletbe

rtl.hurtl.hu

2021. február 25. 21:00

Joe bepánikol. Bori beadja a válópert. Virág énekesnői babérokra tör.

Joe-nak hatalmas kő esik le a szívéről, amikor Edina sértetlenül előkerül. A lány egyelőre nem akar a lakásában maradni, és nem tudja, hogy valaha képes lesz-e rá, hogy ott lakjon. Joe ragaszkodik hozzá, hogy egyelőre nála húzza meg magát, amit Edina hálásan elfogad. Az előző napi veszekedést mintha el is felejtették volna, ám amikor Barbi megjegyzi, hogy Edina valószínűleg hosszú távon maradni fog, Joe elbizonytalanodik. Edina este nagyon otthonosan érzi magát az albérletben, Joe-t pedig egyre inkább gyötrik a kétségek. Csak nem gondolja komolyan, hogy ezentúl együtt élnek majd?

Lali reggel nagyon elhivatottan készül Virággal együtt, mert Dezső ma találkozóra hívta őket. Lali a stúdióban igazi sztárként viselkedik, de Dezső teljesen odáig van Virág hangjától. Miután Virág felénekel egy számot a stúdióban, Dezső legszívesebben csak a lányt menedzselné. Lali ezt nem nézi jó szemmel, pláne úgy, hogy semmiben sem ért egyet Dezsővel, és úgy összevesznek, hogy Lali faképnél hagyja Virággal együtt Dezsőt. Később Lali meggyőzi Virágot, hogy nincs szükségük menedzserre, és megígéri barátnőjének, hogy innentől kezdve csak ketten lépnek fel. Amint adódik egy visszautasíthatatlan lehetőség, Lali mégis az egyedüli fellépés mellett dönt. Később Virág a testvére bíztatására elhatározza, hogy ad magának egy esélyt a showbizniszben. Este Lali azzal szembesül, hogy Virág szóló karrierbe kezd Dezső menedzselésével.
 


Bori egyáltalán nincs olyan hangulatban, hogy megünnepelje a születésnapját, ráadásul Botonddal is szakít. Eldöntötte, hogy beadja a válópert, ami szerinte nem a legjobb ok a bulizásra, ám barátai nem hagyják békén, így Bori hajlandó este elmenni megünnepelni a születésnapját. Mikor Bori a Klubban ünnepli az újrakezdést, hirtelen ott terem előtte Roland. Franci elszólja magát a srác előtt, hogy Bori válni akar, amit Roland egyszerűen nem akar elfogadni. Bár Borit sokkolja Roland váratlan felbukkanása, közli vele, hogy végleg vége a házasságuknak. Végül Roland annyira bekattan, hogy erővel kell kitenni őt a Klubból.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#edina#barbi#bori#roland#franci#virág

Címlapról ajánljuk