Éjjel-Nappal Budapest

Karesz és Kiki összebarátkoznak

rtl.hurtl.hu

2021. február 24. 21:00

Tekla lebukik Tivadar előtt. Edina lakásába betörnek. Karesz és Kiki közelebbről is megismerkednek egymással.

Tekla egyre ingerültebb, amikor reggel Tivadar a fotómodelles munkájáról kérdezgeti. Később a srác rátalál a fotóstúdióra, így Tekla kénytelen egy szál köntösben menekülni a fotózásról. Egy darabig kétségbeesetten bújkál egy mélygarázsban, majd erőt vesz magán, és segítségért fordul Tamarához. Barátnője nemcsak ruhát hoz neki, de azt is megígéri, hogy senkinek sem szól egy szót sem a történtekről. Otthon azonban Tivadar megtalálja a lányról készült fotókat.

Joe a reggeli szex közben Edina helyett véletlenül Barbi nevét mondja az ágyban. Bár próbálja elmagyarázni, hogy már semmit sem érez Barbi iránt, nem tudja meggyőzni Edinát. Miután Szofi felvilágosítja Joe-t, hogy Edina már a szakítást fontolgatja, a férfi ráébred, hogy valóban súlyos a helyzet. Elhatározza, hogy meglátogatja Edinát, ám amint odaér a lány lakásához, döbbenetes felfedezést tesz: Edina lakásába betörtek, és mindent vér borít…
 


Karesz teljesen összezavarodik, amikor a műszak végén Franci arra kényszeríti, hogy Bécy előtt megvédje Csülöknek az elrablóit. Mikor a banda ismét kitol vele, Karesz felháborodva közli Francival, hogy túlzásba viszi a segítséget. Franci viszont nem törődik a figyelmeztetéssel, ám később Karesz meglátja, hogy Kiki lop Bella munkahelyén. Mikor ezek után a lány miatt még be is pattan egy furgonba, Karesz már teljesen biztos abban, hogy a lány zakkant. Később azonban egy teljesen más oldaláról ismeri meg Kikit.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#tekla#edina#barbi#szofi#franci#kiki#bella

Címlapról ajánljuk