Éjjel-Nappal Budapest

Tekla erotikus munkát vállal

rtl.hurtl.hu

2021. február 22. 21:00

Tekla új állást talál. Robi szerelmet vall Barbinak. Bori és Roland házasságának végleg vége? 

Tekla reggel nagy hangon henceg, hiszen gyakorlatilag egy hétvége alatt szerzett egy jól fizető modell munkát. Később azonban kiderül, hogy más jellegű képekről van szó, mint ahogy azt a lány gondolta: terhes erotikus fotókhoz kellene modellt állnia, ami miatt undorodva és szégyenkezve otthagyja az állást. Mikor hazaér, Tamara felajánlja a segítségét, és pénzt akar adni neki, de ez érzékenyen érinti Tekla büszkeségét, és úgy dönt, hogy a cél érdekében végigcsinálja a fotózást.

Bori egész hétvégén rágódott, és arra jutott, hogy talán mégis elhamarkodott lenne a válás. Tesz egy lépést Roland felé, és bevallja neki, hogy mennyire össze van zavarodva. Később találkoznak egymással, ám Bori ekkor belátja: bármennyire is fáj neki, muszáj véget vetni a házasságuknak...
 


Barbi reggel meglepődik, mikor Robi váratlanul szerelmet vall neki, és egy wellness hétvégét ajándékoz kettejüknek. Mivel Barbi még nem biztos abban, hogy igazán szerelmes Robiba, elkerüli, hogy viszonoznia kelljen a fiú vallomását. Barbi fél, hogy Robi haragszik rá, pláne azok után, hogy a munka miatt kénytelen elhalasztani a megbeszélt közös vacsorát. Robi viszont ahelyett, hogy haragudna, átsegíti a meglepődött Barbit ezen a nehéz napon a munkában.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#tekla#bori#roland#barbi

Címlapról ajánljuk