Éjjel-Nappal Budapest

Fény derül Kornél sötét múltjára

rtl.hurtl.hu

2021. február 19. 21:00

Kornél lebukik Livi előtt. Bori kidobja Roland cuccait. Tivadart megátkozzák.

Kornélt elfogja a félelem, amikor Livi rajtakapja őt közmunka közben. Kornél szégyenkezve be akarja vallani az igazat Norbinak, de úgy látszik, Livi tartotta a száját és nem árulta el őt Norbinak. Kornél feszülten tudni akarja Livi hallgatásának az okát, mire Livi szembesíti őt a konyhapénzből ellopott húszezer forinttal, és megvádolja Kornélt a lopással. Kornélon nagy a nyomás, hiszen Livi ráparancsol, hogy tegye vissza a pénzt a kasszába, vagy elmondja Norbinak, hogy eltagadta előlük a közmunkáját. Kornél vonakodik a dologtól, aztán mégis beteszi a pénzt a konyhai kasszába, abban a reményben, hogy Livi békén fogja hagyni őt...

Amikor reggel Borinak egy véletlen folytán megint eszébe jut Roland, eluralkodik rajta a frusztráció. Úgy dönt, hogy a srác összes cuccát kilomtalanítja a házból. Roland padlót fog, amikor rájön, hogy Bori minden rá emlékeztető dolgot visszaküldött neki, így elszántan felkeresi a feleségét, hogy kérdőre vonja. Bori azonban faképnél hagyja és férje gyűrűjétől is megszabadul.
 


Szofi elképed, amikor segít egy elhanyagolt néninek, de a jótettére Tivadar viszolyogva reagál. Amikor a néni fültanúja lesz, hogy Tivadar hogyan beszél róla, megátkozza, Szofinak azonban szerencsés napot kíván. Amikor Tivadarnak minden balul sül el, idegesen azon kezdi törni a fejét, hogy talán mégis van valami abban, amit a nő mondott.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#livi#norbi#bori#roland#szofi

Címlapról ajánljuk