Éjjel-Nappal Budapest

André exe felbukkan a Villában

rtl.hurtl.hu

2021. február 18. 21:00

Evelin lelép az albérletből. Livi lopással vádolja meg Kornélt. Boriék hatalmas bulit rendeznek.

A részeg Evelint egy átmulatott éjszaka után a bejáratnál találja Edina. Evelin meg tudja győzni, hogy hallgasson Joe előtt, de amikor az Evelin és az aggódó lakótársak közötti konfliktus egyre bizarrabbá válik, Edina kiböki az igazat. A lakótársak csalódottak, hogy Evelin hazudott nekik, de a lány ahelyett, hogy belátná, hogy hibázott, dacból úgy dönt, hogy lelép. Még Joe érzelmes beszéde is lepereg róla.

Mikor Franci benyit André szobájába, majdnem szívinfarktust kap, mert egy lányt talál André ágyában. Később kiderül, hogy a lány Sztella, akivel André egy fellépésen ismerkedett és egy kicsivel több is volt közöttük. Sztella meg akarta lepni Andrét, aki azonban elutazott. Később megjelennek a klubból Bori kollégái és hatalmas bulit rendeznek a házban. Miközben Bori és Botond megint jól érzik magukat együtt, váratlanul hazajön André, aki igencsak meglepődik azon, hogy milyen meglepetés várja őt a szobájában.
 


Livi felfedezi, hogy pénz tűnt el a házi kasszából és meg van róla győződve, hogy ez csakis Kornél lehetett. Norbi ugyan nem hisz benne, de lassan neki is kezdenek kétségei támadni. Mikor később a klubban Kornél hoz egy rakás italt, Livi már biztos benne, hogy helyes a gyanúja és szerinte Kornél titkol is valamit. Az sem segíti eloszlatni kételyeit, hogy Kornél váratlanul megint lelép a buliról.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#evelin#franci#andré#bori#livi#norbi

Címlapról ajánljuk