Éjjel-Nappal Budapest

Joe és Edina kibékülnek

rtl.hurtl.hu

2021. február 5. 21:00

Joe és Barbi duplarandira mennek. Tekla felbosszantja Borit. Norbi és Kornél elássák a csatabárdot.

Joe és Barbi mindketten nagyon boldogok a párjukkal, Edinával és Robival. Együtt kiruccannak a Dunakanyarba wellnessezni, de közben Joe és Barbi annyira elmélyülnek egy beszélgetésben, hogy a párjaikat a benzinkúton felejtik. Barbi és Joe minden igyekezetükkel próbálják megnyugtatni a párjukat. Estére szerencsére lecsillapodnak a kedélyek és ismét szent lesz a béke a párok között.

Tekla reggel abban reménykedik, hogy sikerül apai érzéseket ébresztenie Andréban, annak ellenére, hogy a fiú tegnap nagyon ellenségesen viselkedett vele. Reggel Bori elmeséli a többieknek, hogy André tegnap elment és nem is hajlandó addig hazajönni, míg Tekla a házban van. Teklát nagyon megviseli, hogy most már Bori is ilyen ellenségesen viselkedik vele és fogalma sincs, hogy mi tévő legyen.
 


Amikor a másnapos Norbi reggel zajokat hall kiszűrődni Philip szobájából, hirtelen megörül, hiszen azt hiszi, visszatért a haverja, de csak Kornél az, aki a tegnapi buli után itt aludt. Norbi összebalhézik a fiúval és kidobja a lakásból. Utána döbben csak rá, hogy ezzel veszélybe sodorta a betervezett fellépését, mivel ahhoz Kornélnak kellene megszerezni a helyszínt. Mikor véletlenül összefutnak egy helyen, kölcsönösen elnézést kérnek egymástól.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#barbi#tekla#bori#andré#norbi

Címlapról ajánljuk