Éjjel-Nappal Budapest

Lalit felkarolja egy menedzser

rtl.hurtl.hu

2021. január 27. 21:00

Bori és Roland lefeküdnek egymással. Norbi és Livi kibékülnek egymással. Virág Lali háttértáncosa lesz.

Lalit váratlanul felhívja egy menedzser, aki fel szeretné karolni a fiút. A találkozóra Virág is elkíséri, ahol a menedzser szemet vet a lányra, amit Lali nem hagy annyiban. A menedzser könnyedén kimossa magát a vádak alól, és szakmai érdeklődésre hivatkozik. Miután a kedélyek legnyugodtak, Lali ráveszi Virágot, hogy háttértáncosként színesítse a mulatós műsorát. A próbán Virág sokkal több figyelmet kap, és Lali szakmai féltékenységből elviharzik.

Bori reggel Rolandhoz bújva ébred, és kis híján halálra rémül. Csak lassan jön rá, hogy a részeg Roland beosont mellé az ágyba. Roland minden igyekezete ellenére képtelen megnyugtatni Borit, aki páros lábbal dobja ki a hálószobából. Miközben Bori magát ostorozza, hogy egyáltalán megtűrte Roland közelségét, a férfi továbbra is bebeszéli magának, hogy Borival minden olyan lesz, mint korábban. Bizakodóan bemegy a Klubba, hogy beszéljen Borival, majd ismét közelebb kerülnek egymáshoz…
 


Livi nem tud megbocsájtani Norbinak, akinek iszonyatosan fáj, hogy lelépett a barátja. Ebben a feszült hangulatban annyira összesvesznek, hogy Norbi úgy dönt, hogy lelép. Később Dzseninek sikerül odacsalnia Norbit a lakásba és Livi mindenért elnézést kér.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#bori#roland#norbi#livi#dzseni#virág

Címlapról ajánljuk