Éjjel-Nappal Budapest

Szofi és Tivi kibékülnek egymással?

rtl.hurtl.hu

2021. január 13. 21:00

Evelin egyre többet iszik. Franci titokban ismét meglátogatja Zoét. Tivadar belevág a Frufru újraélesztésébe.

Tivadar reggel felmondja rabszolgamunkáját a körömstúdióban, és minden figyelmét a Frufrunak szenteli. Amikor rájön, hogy mindenképpen szüksége van fodrászokra, rögtön megkeresi Barbit és Tamarát. Mindez reményt kelt Szofiban is, aki nagyon bízik a békülésben. A srác azonban továbbra is elutasító.

Evelin képtelen végigcsinálni a napot alkohol nélkül. Minden helyzet újabb alkalmat jelent számára az ivászatra: reggel koccint egyet a leendő ügyféllel, majd később a vendégekkel is iszik. Amikor egy várandós nőnek figyelmetlenül alkoholos italt készít, Bencét okolja a hibáért, aki azonban szembeszáll Evelinnel, és megvédi magát. Hatalmas vita kerekedik, és Evelin végül kirúgja a fiút.
 


Amikor Franci reggel szembesül lakótársai pazarlásával, egyből eszébe jut a szerencsétlen Zoé. Elhatározza, hogy adományt visz a lánynak, ám mikor beállít a romos házba, barátnője elutasítóan viselkedik vele. Franci döbbenten konstatálja, hogy tévedésből magával hozta Bence egyik dzsekijét is. Zoé kifakad, és azzal vádolja a fiút, hogy elképesztően önző. Szerinte eleinte kedves mindenkivel, de ha már nincs szüksége az illetőre, rögtön dobja másért.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#evelin#bence#franci#zoé#barbi#szofi

Címlapról ajánljuk