Éjjel-Nappal Budapest

Livi terhes lett Rolandtól?

rtl.hurtl.hu

2021. január 12. 21:00

Milán felkeresi szüleit. Norbi nekiesik Rolandnak.

Livi egyre inkább kétségbeesik, hiszen kimarad a menzesze. Egyre inkább attól tart, hogy terhes lett Rolandtól, ezért megpróbál elvégezni egy tesztet. Norbi azonban lebuktatja, így a lány kénytelen bevallani félelmét exének. Norbi a T.É.R.-ben nekiesik Rolandnak, aki teljesen bepánikol és nyomást gyakorol Livire, hogy azonnal csinálja meg a tesztet. A lány megígéri ezt, ám továbbra is próbálja kerülni a témát és élvezni a boldogságát Philippel.

Reggel Roland és Bori között megtörik a jég: hirtelen megint közel kerülnek egymáshoz, és hosszú idő után újra jól érzik magukat együtt. Később azonban Roland megtudja Norbitól, hogy lehetséges, hogy Livi teherbe esett tőle. Amikor még Mesi is tudomást szerez minderről, és azzal fenyegetőzik, hogy mindent elmesél Borinak, Roland egyre inkább pánikba esik. 
 


Milán az interneten véletlenül meglátja, hogy szülei a cégüket árulják. A srác kérdőre vonja az anyját, aki kész tények elé állítja őt: férjével hamarosan kivándorolnak Thaiföldre. Milán nem akarja elhinni, hogy csak egy véletlennek köszönhetően tudta ezt meg, és keserű szemrehányásokat tesz az anyjának. Ilona azonban azzal védekezik, hogy a fia miatt nem tartották eddig a kapcsolatot. Amikor később Ilona felbukkan a lakóhajón, Milán hajlik rá, hogy megint kibéküljön vele, ám édesanyja egy fájdalmas gesztussal felébreszt a srácban egy emléket, ami miatt Milán még mindig neheztel rájuk. A feldúlt fiú végleg megszakítja a kapcsolatot szüleivel.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#roland#livi#norbi#philip#mesi#bori

Címlapról ajánljuk