Éjjel-Nappal Budapest

Gábort meglátogatja régi barátnője

rtl.hurtl.hu

2020. november 30. 21:00

Tekla felhívja Andrét. Dzseni féltékeny lesz. Joe és Edina kibékülnek.

Tekla a hétvége után még mindig teljesen ki van merülve és nem tudott dönteni. Az apja továbbra is az abortusz mellett van, de a lány azt egyáltalán nem érzi helyesnek. Attila képtelen elfogadni Tekla döntését és először az életében távolságot tart a lányától. Tekla ezek után úgy érzi, hogy teljesen magára van utalva, és a nehéz helyzetben úgy dönt, felhívja a gyerek apját, Andrét.

Dzseni végre ismét boldog, miután a távolság új szárnyakat adott a Gáborral való kapcsolatának. Gábor este még bulizni is hajlandó lenne elmenni vele és a barátaival, ám amikor váratlanul megjelenik az albérletben Daniella, Gábor egyik régi barátnője, Gábor megint lepasszolja Dzsenit.

Barbi nagyon igyekszik az új barátnője, Edina előtt jó benyomást kelteni. Ez azonban nehéznek bizonyul, mivel Edina folyamatosan összekap Joe-val. A helyzet akkor csúcsosodik ki, amikor Edina azzal vádolja meg Joe-t, hogy az esze helyett a farkával gondolkodik. Miközben Barbi megkéri Joe-t, hogy ne tegye tönkre ezt a barátságot, Edina magától is rájön, hogy igazságtalanul bánt Joe-val. Barbi végül megkönnyebbülve fellélegezhet, amikor Joe és Edina kibékülnek, és tesznek egy lépést egymás felé.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#tekla#andré#dzseni#gábor#barbi

Címlapról ajánljuk