Éjjel-Nappal Budapest

Kareszék megrohamozzák a lakóhajót

rtl.hurtl.hu

2020. október 28. 21:50

Zoé szembeszáll Borival. Livi ledobja a textilt. Barbi megismerkedik Pablóval.

Zoé meglátja a lehetőséget arra, hogy ruhatárossá léphessen elő, amikor hirtelen szabaddá válik a pozíció a klubban. Bori szerint azonban Zoé nem megbízható, ráadásul Bence is úgy gondolja, hogy a lánynak ezzel még várnia kellene. Zoé mindettől csak még inkább frusztrálva érzi magát, és Bori háta mögött szervezkedni kezd, hogy mégiscsak megkapja az állást.

A feldúlt Dzseni ki akar költözni az albérletből és a barátai segítségét kéri, ám ahelyett, hogy összepakolná a cuccait, Dzseni hagyja, hogy a többiek rábeszéljék őt egy szauna partira az üres albérletben. A szaunázás közben Norbiék kérdőre vonják Livit a tegnapi bejelentése miatt…
 


Miután Karesz és Milán hadat üzentek Pablónak, a tettek mezejére lépnek. Bűzbombával és lelki terrorral akarják elüldözni a művészt a lakóhajóról, ám leállítják őket. Kétségbeesésükben Barbi segítségét kérik, akit rávesznek arra, hogy játssza el egy külföldi galériatulajdonos szerepét. Barbinak egy visszavonhatatlan ajánlattal kellene rávennie Pablót arra, hogy kiköltözzön a lakóhajóról.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#zoé#bori#bence#dzseni#livi#norbi#philip#barbi

Címlapról ajánljuk