Éjjel-Nappal Budapest

Livi Philip után végül Norbival vigasztalódott

rtl.hurtl.hu

2020. október 13. 22:45

Philip újra semmibe veszi Livit, amin a lány kiakad. Franci megsérül edzés közben, de Bence a segítségére siet. Joe-nak végképp elege lett a twerk szerződéséből.

Az előző éjszaka után Livi azt gondolja, hogy valami komoly dolog alakult ki közte és Philip között, de a lány hamar rádöbben, hogy Philipnek az együttlétük nem jelentett mást, mint egy újabb strigulát. Amikor Livi rájön, hogy Philip már a következő randiját szervezi, kiakad és jelenetet rendez, amit később megbán. Végül elhívja Norbit egy lazulós napra, amit Norbi örömmel elfogad, hiszen nagyon bejön neki a lány.

Francit nagyon lesújtja, hogy az utóbbi időben fogyás helyett megint felszaladt rá pár kiló. Már majdnem feladná az egészet, amikor éppen Andrénak sikerül motiválnia Francit. A lány ismét beleveti magát az edzésbe, de túlzásba viszi a dolgot, és annyira begörcsöl a lába, hogy mozdulni sem bír. Persze Bence talál rá, aki jól mulat a dolgon, miközben segít a pórul járt lányon.
 


Joe napról napra nehezebben viseli, hogy Boldizsár egyik programról hurcolja a másikra. Ráadásul újabb mélypontra kerül, amikor egy vidéki táncegyletet kell elszórakoztatnia… Barbi ezek után úgy dönt, hogy közbelép…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#livi#philip#norbi#franci#bence#barbi

Címlapról ajánljuk