Éjjel-Nappal Budapest

Mesi rájött, hogy a barátai utcára kerültek!

rtl.hurtl.hu

2020. október 5. 22:45

Bori kiborul a műtétje miatt. Bella bevallja Mesinek, hogy nincs otthonuk. Barbi vallomást tesz Joe-nak.

Amikor kiírják a műtét napját, Boriban akkor tudatosul igazán, hogy mennyire komoly a helyzet. Mielőtt a pánik eluralkodhatna rajta, Roland a segítségére siet. Bori hálás a férjének, de eközben kénytelen szembenézni azzal is, hogy be kell avatnia a főnökét is a dologba, mivel a héten ki fog esni a munkából.

Mesi Milán és Bella miatt, akik teljesen eltűntek a veszekedésük óta. Csak akkor könnyebbül meg, amikor többszöri próbálkozás után végre sikerül elérnie Bellát a mobilján. Mesi ráveszi Bellát, hogy találkozzon vele, ahol a rapper szégyenkezve kénytelen bevallani neki, hogy minden pénzük elúszott, lényegében az utcára kerültek, de túl büszkék ahhoz, hogy Mesi segítségét kérjék…

Joe izgul, hogy hogy fog alakulni ez az egész twerkes dolog, de a lakók mellette állnak. A DJ-ben Joe legnagyobb meglepetésére Barbi is támogatja, sőt a Boldizsárral való tárgyalásra is elkíséri, amit a férfi nagyon nem vesz jó néven. Joe nem érti, hogy mi történt Barbival, aki elmondja neki, hogy nem akar nélküle élni, de vele sem tud.
 


Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#barbi#mesi#bella#bori#roland

Címlapról ajánljuk