Éjjel-Nappal Budapest

Máté rájön, hogy Tekla nem is terhes?

rtl.hurtl.hu

2020. szeptember 21. 22:45

Tekla elcsábította Mátét, hogy teherbe eshessen. Gábor és Dzseni mindenen összevesztek. Joe lazított és interjút adott egy riporternek.

Máté nagyon gondoskodó lett, mióta Tekla azt hazudta neki, hogy terhes. Emiatt gyötörni kezdte magát, és elhatározta, hogy amilyen gyorsan csak lehet, valóban újra teherbe essen, hogy így ne derüljön fény a hazugságára. Először a meddőségi klinikán próbálkozott kétségbeesve, de hiába. Már csak egy esélyt látott arra, hogy megfoganjon a baba, ezért elcsábította Mátét. Ám pont a szeretkezés közben jött meg a menstruációja, Máté azt hiszi, hogy elment a baba, ezért elviszi Teklát egy sürgősségi rendelésre...
 


Dzseninek elege van abból, hogy alig van idejük egymásra Gáborral, emiatt már korán reggel összevesztek. Gábor ezek után kitervelte, hogy egy páros masszázzsal kiengeszteli Dzsenit, de még ez is rosszul sült el, mert Gábor egyszerűen képtelen volt ellazulni, emiatt újra összevesztek.

Joe-t reggel a DJ Sport fitneszben felkereste egy rádióriporter, aki mindenáron interjút akart vele készíteni. Joe-nak viszont semmi kedve nem volt hozzá, és elküldte. Később Barbi rábeszélte, hogy vállalja az interjút.
 

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#tekla#máté#barbi#gábor#dzsenni

Címlapról ajánljuk