Éjjel-Nappal Budapest

Milánék elveszítik a hajót?

rtl.hurtl.hu

2020. szeptember 4. 22:45

Barbi és Joe újra összevesznek. Bella és Milán szembesül a ténnyel: el kell adniuk a hajót. Tamara új táncpartnert talál.

Barbi reggel megjelent Alex-szel a DJ Sportfitneszben, hogy féltékennyé tegye Joe-t. Közben azonban meghallotta, hogy Joe-nak pénzügyi problémái vannak. Később Alex felkereste Joe-t és nagyképűen felajánlotta, hogy betársul mellé az üzletbe és kifizeti a bankhitelét. Joe ezen teljesen kiakadt, mert azt hitte, Barbi direkt így akarja kínozni. Joe ezután szemrehányást tett Barbinak a fodrászatban. Végül Barbi bevallotta Szofi és a kollégái előtt, hogy tényleg csak a segítő szándék vezérelte.

Nézd meg itt a videót!

Amikor egy szakértő a könyörtelen igazsággal szembesíti Milánt és Bellát, hogy a hajó felújítása sokba fog kerülni, Bella rájön, hogy már csak egy lehetőségük maradt: el kell adniuk a lakóhajót. Milánnak ezért értesítenie kell Kareszt, hogy leégett a hajó. A srác azonban mindent megtett azért, hogy megszerezze a pénzt és sikerült rávennie Bellát, hogy próbáljanak meg felvenni egy banki hitelt. Miután a bank visszautasította a kérelmüket, Milán megígérte, hogy felhívja Kareszt…

Tamara beleegyezett, hogy Evelinnel tegye le az utolsó táncvizsgáját, mivel az eredeti partnere az utolsó pillanatban lebetegedett. Tamara aggódott a női partner miatt, de nem volt jobb ötlete. Viszont kiderült, hogy Evelin sem elég ügyes… Tamara ekkor már feladta volna az egészet, amikor váratlanul beugrott Szofi. Kiderült, hogy Szofival jól harmonizálnak a táncparketten.

Ha kíváncsi vagy, kattins ide a teljes adásért!

#Éjjel-Nappal Budapest#bella#szofi#barbi

Címlapról ajánljuk