Éjjel-Nappal Budapest

Tamara flörtje után Joe karjaiban kötött ki

rtl.hurtl.hu

2020. május 26. 22:45

Tovább bonyolódik Barbi körül a gyerekrablási ügy. Tamara flörtje nagy bajba sodorja a lányt. Szofit újra hazugságon kapta Krisztián.

Barbit Mária bejelentése és a gyerek eltűnése miatt felkeresték a rendőrök, de nem találták meg nála Noah-t. Az ügyvéd, aki Máriát képviseli nagyon meglepődött, amikor kiderült, hogy Alex is benne volt a rablás kitervelésében. A következő meglepetés akkor érte, amikor Alex átnyújtott neki egy borítékot, ami súlyos dolgokat tartalmazott Máriára nézve. A megzsarolt félnek nem volt más választása, mint visszavonulót fújni, legalábbis egyelőre…

Tamara már reggel gyakorolni kezdte Pablóval a tánclépéseket, hogy jól szerepeljenek a jövő heti versenyen. De a tánc közben hamar felforrósodott köztük a levegő, és váratlanul csókolózni kezdtek. Ám hirtelen betoppant Pablo szenvedélyes barátnője, és rajtakapja őket, így Tamara rövidesen partner és tánctanár nélkül maradt. Kétségbeesetten elsietett a tánciskolába, hogy találjon valakit, ott viszont már megelőzte a híre, és senki sem akart vele szóba állni. Kínjában végül Joe-hoz fordult, aki nem igazán szeretett volna vele táncolni.  
 


Szofi érzései felkavarodta, miután megcsókolta  Mátét. Mindketten úgy döntöttek, hogy egyszerűen elfeledkeznek erről a kis ballépésről. Azonban Szofi érzései annyira felkavarodnak, hogy még Krisztián előtt is eltitkolta, hogy találkozott Mátéval. Mátét kevésbé viselte meg a csók és lazán csak arról számolt be Teklának, hogy hogyan kapták vissza az esküvői helyszínüket. Amikor Krisztián megtudta, hogy Szofi hazudott neki, mélyen megbántódott és dühösen otthagyta a lányt. Szofi ezután beszámolt Nikinek és Evelinnek a zavaros érzéseiről, akik határozottan felhívták a figyelmét arra, hogy ne kezdjen semmibe se Mátéval, hanem koncentráljon Krisztiánra.
 

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, akkor kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#napló#ez történt#barbi#gyerekrablás#szofi

Címlapról ajánljuk