Éjjel-Nappal Budapest

Barbi lebukhat a gyermekrablás miatt?

rtl.hurtl.hu

2020. május 25. 22:45

Barbi elrabolja a kisfiát. Milán elutasítja Szonját. Szofi véletlenül elbaltázza Tekla és Máté esküvői helyszínét.

Reggel Ildikó felkeresi Joe-t, és elmondta neki, hogy hiába tiltakozott, Barbi belement, hogy Alex segítségével ellopja a gyereket, hogy így szorítsák sarokba Máriát. Ildikó azt akarta, hogy Joe beszélje le Barbit erről az őrült tervről. Joe azonban hiába figyelmezteti többször is Barbit, ex-felesége ragaszkodott az Alex által felkínált lehetőséghez.
 


Bár jól mentek a dolgok Szonjával, Milán mégis úgy érezte, hogy szüksége van egy kis időre nő nélkül. Ezért is örült neki, hogy Szonja elutazik pár napra, így lett volna egy kis ideje, hogy rendezze az érzéseit. Amikor Szonja barátnője lebetegedett, a lány megkérdezte Milántól, hogy nincs-e kedve a barátnője helyett vele tartani. Milán viszont nemet mondott…

Szofi véletlenül veszélybe sodorta Tekla és Máté esküvői helyszínét, amikor Tivadar zaklatójának hiszi az egyik telefonálót, aki a fodrászüzletet hívja. Bár Szofi megpróbálta tisztázni a félreértést, a helyszín tulajdonosával nem lehetett szót érteni. Szofi emiatt elment az esküvő helyszínére, ahol megpróbált személyesen hatni a tulajdonos szívére.
 

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!
 

#Éjjel-Nappal Budapest#barbi#gyermekrablás#szofi#tekla#máté#szonja#bella

Címlapról ajánljuk